Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két nagylemezre és hatalmas turnéra készül 2016-ban a Sixx: A.M.

0718sixxamA Mötley Crüe búcsúturnéja 2016 legelejére befejeződik, így Nikki Sixx innentől fogva száz százalékosan annak szentelheti magát, amiről az utóbbi évek során teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy ma már fontosabb neki a legendás bandánál: a Sixx: A.M.-nek. A James Michaellel és DJ Ashbával közös csapat jövőre nagyon rákapcsol, és folyamatos jelenlétet terveznek két nagylemezzel, illetve grandiózus turnéval.

A zenekar tavasszal folytatta le karrierje első igazán komoly turnéját az Egyesült Államokban, a tavaly Modern Vintage lemez kapcsán, és a rendkívül sikeres, szinte végig teltházas körút fordulópontot jelentett a pályájukon. „A Sixx: A.M. a karrierünk eddigi legkreatívabb állomása, és máris majdnem huszonnégy új dalt fejeztünk be", mondja Nikki Sixx. „Még mindig írunk és rögzítjük az ötleteket, és azt tervezzük, hogy összesen legalább harminc nótát, két lemezt rakunk össze: ebből több mint huszonkettő kerül majd fel az első és a második részre, amelyek tematikailag és hangzásukat tekintve egyaránt összekapcsolódnak. Mindkettő 2016-ban fog megjelenni, viszont nem egyszerre adjuk ki őket, hogy a rajongóknak legyen alkalma maradéktalanul befogadni az albumokat. És mindezt összekötjük egy huszonnégy hónapos, világ körüli turnéval. DJ-vel és Jamesszel úgy gondoljuk, most érkezett el az idő ahhoz, hogy ilyen mennyiségű minőségi zenét adjunk a rajongóinknak, akik az előző három album idején támogattak bennünket. Mi készen állunk!"

A két albumnak egyelőre nincs címe, de ahogy Nikki is mondja, összefüggő anyagokról van szó, amelyek a Volume One és Volume Two jelzéssel jelennek majd meg. A basszer szintén elárulta: a friss dalok súlyosabbak, mint a túlságosan is fellazult megközelítése miatt meglehetősen vegyesen fogadott Modern Vintage.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Levike 2015-07-26 12:41
Bevallom Mr. Pukta fekete folt szamomra de viccen kivul az Edda es az Ossian nem lennenek rossz valasztas.
Idézet
 
 
-2 #1 Svet 2015-07-24 19:27
A facebook oldalán a múltkor megkérdezte hogy kivel szeretnénk őket turnén látni. Hát én oda írtam neki 5 potenciális jelöltet magyarország sikeres előadóinak krémjéből(videó val hogy ha hatásosabb legyen) a Leander, az Ossian, az Edda, Kis Grofo illetve Mr. Pukta személyében. De azóta sem válaszolt. :/ Pedig az utolsó album szintjét nézve a Kis Grofo előzenekarnak tökéletes lett volna. ;D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.