Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem hozhatunk ki valami középszerűt csak azért, hogy mozgásban tartsuk a dolgokat”

0719fgaKing címmel jelenik meg valamikor 2016 elején az olasz Fleshgod Apocalypse új, negyedik nagylemeze. A szimfonikus death metalosok összefüggő anyagon dolgoznak, és rendkívül magas minőséget ígérnek.

„Konceptlemezen dolgozunk", mondja a zenekar dobosa és egyben fő dalszerzője, Francesco Paoli. „Kicsit tovább tartott a munka most, de hiszem, hogy ez is csak a zenekar érettebb és elkötelezettebb voltát jelzi. Nem hozhatunk ki valami középszerűt csak azért, hogy mozgásban tartsuk a dolgokat... A mai zenei világ szerintem keményebb munkát kíván meg a csapatoktól, és a Fleshgod Apocalypse is pontosan ennek megfelelően járt el ebben az új középkorban. A végső cél úgyis a minőség, nem igaz? Éppen ezért lesznek magunkkal szemben is minden egyes album megírásakor egyre magasabb elvárásaink. Mindig az érzéseinket követjük, és megpróbáljuk az éppen aktuális lelkiállapotunkat közvetíteni a zenén keresztül. Most ezáltal a valaha készült legsötétebb Fleshgod-lemezt tarthatjuk a kezünkben."

A King koncepciójáról egyelőre nem árult el sokat a dobos, mindössze sokat sejtetően annyit mondott: vélhetően szükségük lenne egy jó pszichiáterre... A felvételek Rómában folynak majd Jens Bogren segítségével.

 

Hozzászólások 

 
#1 S.E. 2016-02-19 23:12
És nem túloztak a srácok: szájbavert jó lett az anyag, szerintem már most kijelenthetjük, hogy az év legjobb lemeze ebben a stílusban. Mindenkinek ajánlom. A banda meg minél hamarabb jöjjön elő a következő albummal, alig várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.