Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem Gene Simmons, hanem Paul Stanley a KISS igazi főnöke

0627psÉrdekes adalékkal szolgált a KISS belügyeiről Eric Singer. A dobos szerint a zenekarban korántsem olyanok az erőviszonyok, mint azt a többség gondolná...

A KISS vezéregyéniségének általában Gene Simmons mestert könyveli el a közvélemény, hiszen köztudottan ő irányítja a zenekar üzleti ügyeit, és ő is nyilatkozik a legtöbbet a zenekarból. Ennek ellenére Eric Singer most a Rock Music Starnak elárulta: valójában Paul Stanley a dominánsabb a banda két őstagja közül. „Minden tiszteletem mellett, Gene és Paul közösen viszik az ügyeket, de mindig mondom mindenkinek, hogy a dolog nem úgy fest a valóságban, ahogy elképzelik", mondta a dobos. „A KISS-ben semmi sem történik anélkül, hogy Paul Stanley igent mondana rá. Ha valami nem érdekli, mondani szokta, hogy neki mindegy, legyen, ahogy akarjuk, viszont... Szóval fogalmazzunk úgy: ha Gene akar valamit, meg Eric és Tommy is akar valamit, Paul viszont nem, akkor nem fogjuk csinálni. Ha viszont Paul akar valamit, és Gene nem, akkor a végén általában Gene azt mondja: oké, nekem mindegy, legyen. Mert Gene általában játszani akar. Akármit csinál a zenekar, ő benne van."

Singer emellett méltatta Paul eltökéltségét és fizikai állapotát is. „Hány olyan embert ismersz, aki 66 évesen olyan formában van, mint ő? Fenomenális formában van. És tudod, miért? Mert rászánja az időt, és ez egész életében így volt. Figyeli, mit eszik, törődik magával, és sportol, ami nem könnyű. Muszáj elismernem a srácot, mert rengeteg kemény munka és fegyelem van amögött, hogy képes megvalósítani mindezt. Az emberek azt hihetik, az ilyesmi nem nagy szám, mindenki meg is próbálkozik vele évről évre... Nagyon nagyra tartom őt. És az is vicces, mennyire nagy hatást gyakorol a környezetére ezzel. Számomra nagyon inspiráló látni őt."

A KISS januártól monumentális, három teljes éven át tartó turnéra indul. Gene Simmons egyelőre nem volt hajlandó kimondani, hogy ez lesz a csapat búcsúkörútja, de azért elég valószínűnek tűnik, hogy így áll a dolog. A zenekar vasárnapi madridi koncertjéről mindenesetre itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
#4 Starlight Express 2018-07-14 23:34
Ez nem hülyeség, de neki milyen lehet az Alice Cooper után egyszerű robotként dolgozni?
Idézet
 
 
#3 MV 2018-07-14 20:15
A Kiss olyan, mint egy hollywoodi filmipari mamutcég. Minden meg van tervezve, nincsenek véletlenek. Ha Eric Singer beszél, annak oka van, csak úgy nem szólal meg.
Idézet
 
 
#2 Starlight Express 2018-07-14 00:40
A stílusváltásaik alapján eddig is logikus volt. Eric miért árul el ilyeneket? Generátor mit szól hozzá? Ja, és ha már KISS, a Revengéről mikor lesz Klasszikushock?
Idézet
 
 
#1 Generic Jingle 2018-07-13 19:17
Tök mindegy, hogy ki a főnök: az egyik szebb, mint a másik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.