Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem érzem szükségét annak, hogy aktív dalszerző tag legyek”

0916nwbandNem kíván dalszerzőként is részt venni a Nightwish következő lemezének megírásában a csapat új énekesnője. Floor Jansen emellett – állítólag – Tarja Turunennel sem beszélt arról, annak idején miért távozott a finnektől.

„Szerintem a dalszerzés sokkal inkább úgy meg majd, mint mindig”, válaszolta Floor az EMP Rock Invasion azon kérdésére, hogy belefolyik-e majd a kreatív folyamatokba a következő Nightwish lemeznél. „Szóval Tuomas elkezd írni, aztán majd meglátjuk, mivé fejlődik ez az egész. De nem érzem szükségét annak, hogy aktív dalszerző tag legyek, mert a zene annyira jó. Ez az egész a dalokról és a zenéről szól, ezek állnak az első helyen, nem pedig az én egómról, ami bele akar folyni ebbe az egészbe. De természetesen szeretnék hozzáadni valamit kreatív szempontból, ha részt vehetek a munkában. Természetesen vannak bennem kreatív energiák, amiknek vagy így, vagy úgy ki kell jönniük, de hát itt jön be a képbe a Revamp.”

Floor saját bevallása szerint nem beszélt Tarja Turunennel a Nightwishhez történt csatlakozásáról, akivel amúgy baráti viszonyban van. „Mindenki más, és maguk az idők is különböznek. Az emberek idősödnek, fejlődnek. Nem szeretnék ezzel foglalkozni, sokkal inkább az érdekel, mi történik velem és körülöttem itt és most, illetve azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozom. Nem megyek oda a hátuk mögött másokhoz azzal, hogy na, hogy is volt ez veled annak idején? Mi történt?”

Jansen nem fél attól sem, hogy pályafutása közvetlen elődjéhez, Anette Olzonhoz hasonlóan rövidre sikeredne a bandában. „Akár a Nightwishről van szó, akár bármiről bárki életében, milyen garanciáid vannak? Azzal kell foglalkozni, amit csinálsz, és azzal az összhanggal, amiben hiszel. Én hiszek a ma köztünk meglévő összhangban, mert a kezdetek óta nagyon erősen megvolt, és a további hónapok során csak még jobb lett. Abból kell kiindulnod, ami a mában jó, és pontosan ezt is teszem.”

 

Hozzászólások 

 
+18 #3 ave 2013-11-29 12:01
Egyszer így megmogyorózhatn a ahogy a képen mutatja :D
Idézet
 
 
+3 #2 Carrast 2013-11-29 09:48
régi Nightwish fanként örülök annak h egy ilyen kaliberű ember került a zenekar élére, mondogatták, hgoy jó, de nem hittel el amíg meg nem hallgattam/láttam. Nightwish végre a helyére került szerintem!
Idézet
 
 
+4 #1 Dead again 2013-11-29 08:02
Jó hozzáállás!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.