Shock!

május 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem a biztos recept alapján készül a sikerlemez folytatása

Lassan elkezdi a munkát új lemezén a nashville-i Halestorm, az utóbbi idők egyik legsikeresebb amerikai hard rock zenekara, akik tavaly még Grammyt is kaptak. Arejay Hale dobos szerint nincsenek előzetes koncepciók, abból dolgoznak majd, ami jön, és mindenkinek tetszik a zenekarban.

„A rengeteg turnézás közepette eddig nem igazán volt esélyünk arra, hogy mind leüljünk és zenekarként dalokat írjunk”, magyarázta a Billboardnak Arejay. „Folyamatosan dolgoztunk persze az új ötleteken itt és ott turnézás közben, de az kemény dolog, mert a napjaink így is tele vannak tennivalóval, és olyankor marha nehéz kreatív állapotba kerülni. Az előadásra, a koncertekre fókuszálunk inkább. Persze amikor megírunk valamit, azt nyers formában rögzítjük a telefonunkkal vagy valami hasonló módon, de ez tényleg inkább csak az ötletekről szó, nem pedig tényleges dalszerzésről. Abban tovább jutunk, ha mind együtt vagyunk…”

Hale szerint a banda nem a biztos receptet akarja majd megismételni, vagyis nem a mára csak az Egyesült Államokban több mint 300 ezer példányban elkelt The Strange Case Of… lemez lekopírozása várható. „A legjobb, ha az ember abból dolgozik, ami őt magát is izgatottá teszi. Legutóbb ugyanezt csináltuk: nem lemásolni vagy felülütni akartuk az első albumot, hanem valami olyasmit csináltunk, ami minket is felpörgetett. Most ugyanez várható: mind leülünk, és ha ráizgulunk egy témára, akkor kihozzuk belőle, amit lehet.”

A Halestorm új feldolgozás EP-je október 14-én jelent meg az Atlantic gondozásában ReAniMate 2.0: The CoVeRs eP címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.