Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nehéz helyzetbe került a Bonded By Blood

A nem olyan régi énekescsere után két újabb tag is otthagyta a kaliforniai Bonded By Blood sorait, így aztán a fiatal thrasherek új gitárossal és megint új basszusgitárossal kénytelenek nekivágni a Sepulturával közös észak-amerikai turnénak. Nehezíti a helyzetet, hogy ezúttal a csapat alapítója, Alex Lee gitáros döntött a távozás mellett.

Az első albumával, a 2008-as Feed The Beasttel komoly reményeket támasztó, majd azt a tavalyi Exiled To Earth-tel kissé lehűtő banda először eredeti basszusgitárosát, Ruben Dominguezt volt kénytelen elengedni, majd nem sokkal a kettes anyag megjelenése után az énekes, Jose „Aladdin" Barrales is távozott a csapatból. A legkomolyabb érvágás azonban valószínűleg most következett be, ugyanis a zenekar alapítója és fő dalszerzője, Alex „Boogie" Lee is a továbblépés mellett döntött, és szinte párhuzamosan a mostani basszer, Jerry Garcia is követte. Alex azzal indokolta távozását, hogy szeretne egy másik zenekarban új fejezetet kezdeni, mivel szívesen kipróbálná magát más stílusokban is. A basszer közleményéből nem derülnek ki a váltás konkrét okai, csak annyi, hogy ő is barátsággal vált el a csapattól.

A trióvá fogyatkozott Bonded By Bloodot Brandon Gulling gitáros és Ben Bennet basszer segítik majd ki a Sepulturával közös észak-amerikai turnén. Juan Juárez gitáros, Carlos Regalado dobos és Mauro Gonzalez énekes nyilatkozatukban sajnálkozásukat fejezik ki a történtek miatt, de azt ígérik, hogy a zenekar a jövőben is mindenképpen folytatja.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.