Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Napalm Death és Bury Tomorrow a Rockmaratonon

1031ndA Napalm Death és a Bury Tomorrow is csatlakozott az idei Rockmaraton fellépőihez. Az idei fesztivált július 8-13. között rendezik a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Újabb fellépőket jelentett be a Rockmaraton. „Idén sem maradunk grindcore nélkül – érkezik a legenda: a Napalm Death július 12-én hozza a tőlük megszokott színvonalas kaszabolást, lendületük mit sem kopott az elmúlt közel negyven év alatt. Ezúttal duplán örülhetnek a metalcore szerelmesei: július 13-án ugyanazon a színpadon bizonyítja a Bury Tomorrow és az Our Hollow, Our Home, hogy bizony nem érdemtelenül kerültek be a színtér kedvelt és sikeres zenekarai közé az elmúlt években. Újabb hazai tizenegyessel bővült a sor: Dreamgrave, Gutted, Hatvan City Hard Core, Ideas, Invader, Liberal Youth, Paddy And The Rats, Perihelion, Stress, Vesztegzár, Watch My Dying”, áll a szervezők közleményében.

A fentiek mellett ott lesz a feszten a Philip H. Anselmo & The Illegals, a Paradise Lost, a Metal Church, az Aborted, a Carach Angren, a Finntroll, a The Exploited, a Terror, Fabio Lione és Luca Turilli Rhapsodyja, a Wolfheart, a Booze & Glory, a MGLA, a Jinjer, az Eluveitie, a Krisiun, a Rise Of The Northstar, a Siberian Meat Grinder, a Nervosa, a Gloryhammer, a The Casualties, a Gutalax, az Alcohol, a Bornholm, a Dorothy, az Echonald, a Fostartály, a Jack, a Leander Kills, a Reason, a Room of the Mad Robots, a Samas, a Shapat Terror, az Agregator, az Apey & the Pea, a Borders of Byzantium, a Christian Epidemic, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, az Éhenkórászok, a Kylfingar, a Nevergreen, a Tales of Evening, az Archaic, az Aurora, a Bloody Roots, a Blues Company, a Cadaveres, a Depresszió, a New Friend Request, a Nova Prospect, a Rómeó Vérzik, a Social Free Face, a The Wedding At The Slaughterhouse, az Angerseed, a Cool Head Klan, a Fegyelmező Részleg, a Magor, a Nemecsek, a Phoenix RT, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Tisztán A Cél Felé, a Counter Clockwise, az Isatha, a Junkies, a Krampüs, a Lord, a Moby Dick, az Omen, az Ørdøg, a Paediatrician, a Tiansen, a Wall Of Sleep, az Akela, az Andartar, a Dystopia, a HétköznaPI CSAlódások, a Leecher, a Mobilmánia + Vikidál Gyula, a Niburta, az Omega Diatribe, a Rebel, a Red Swamp, a Stubborn, a Continoom Music, a Dirty Dawn, a Dying Wish, a faminehill, a Kalapács, a Lost Continent, a Rózsaszín Pittbull, a Sniffyction, a Stonedirt, a The Southern Oracle és a Zorall. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.