Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyzenekari Pearl Jam és Nirvana McCreadyvel és McKagannel

0906duffmikeSzimfonikus koncertet ad jövő januárban Seattle-ben Mike McCready, a Pearl Jam szólógitárosa. Az esemény egyik érdekessége az lesz, hogy nagy cimborája, Duff McKagan is csatlakozik hozzá.

Sonic Evolution névre hallgat az a sorozat, amelyet a Seattle Benaroya Hallban tart a város szimfonikus zenekara, és különböző könnyűzenei dalok komolyzenei átértelmezéseit játssza az adott szerzemények eredeti előadóival. A programban jövő januárban a város egyik emblematikus zenei figurája, Mike McCready is bekerül, aki természetesen a bő húsz évvel ezelőtti grunge-mozgalom leghíresebb szerzeményeit játssza majd a nagyzenekarral: nemcsak a Pearl Jam, de például a Nirvana repertoárjából is bekerülnek témák a műsorba.

A fellépés egyik érdekessége, hogy a város egy másik nagyon híres szülötte, Mike gyerekkori haverja, Duff McKagan is részt vesz rajta. A páros néhány éve együtt indította el a nyáron Debrecenben is fellépett Walking Papers zenekart, ahonnan McCready azóta kiszállt a Pearl Jam zsúfolt turnémenetrendje miatt, de a barátság természetesen töretlen a Guns N' Roses volt basszerével. A dobos Barrett Martin (Screaming Trees, Mad Season, Walking Papers) lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.