Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon kemény éve volt mindenkinek, aki fesztiválokon vagy turnézó zenekarokkal dolgozik”

Új dallal jelentkezett a Majestica. A Metal United a nehéz helyzetbe került rendezvényszervezők, turnéipari dolgozók előtt hajt fejet.

1027majestica

A Nuclear Blastnél jött ki tavaly év végén a szimfo-metálos Majestica új nagylemeze, az A Christmas Carol. A Sabaton szólógitárosa, Tommy Johansson saját csapata most Metal United címmel egy friss single-t dobott piacra.

„Nagyon kemény éve volt mindenkinek, aki fesztiválokon vagy turnézó zenekarokkal dolgozik – írják a számról. – Persze nekünk is, de akik oly keményen melóznak annak érdekében, hogy mi zenészek színpadra állhassunk, nehezen találtak új munkát, márpedig nélkülük mi sem válthatnánk valóra az álmainkat. És mivel imádunk fesztiválokon játszani és fesztiválokra menni, kiesett az életünkből egy igen fontos rész. Így aztán a legkevesebb, amit megtehetünk, hogy írunk e kiválóan dolgozó emberek tiszteletére egy dalt amolyan főhajtásként: egy vidám, felemelő dalt ír zenei hatásokkal a reményről, hogy minden visszatér a rendes kerékvágásba, egy dallamos, tempós heavy metal témát fontos üzenettel.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.