Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon kemény éve volt mindenkinek, aki fesztiválokon vagy turnézó zenekarokkal dolgozik”

Új dallal jelentkezett a Majestica. A Metal United a nehéz helyzetbe került rendezvényszervezők, turnéipari dolgozók előtt hajt fejet.

1027majestica

A Nuclear Blastnél jött ki tavaly év végén a szimfo-metálos Majestica új nagylemeze, az A Christmas Carol. A Sabaton szólógitárosa, Tommy Johansson saját csapata most Metal United címmel egy friss single-t dobott piacra.

„Nagyon kemény éve volt mindenkinek, aki fesztiválokon vagy turnézó zenekarokkal dolgozik – írják a számról. – Persze nekünk is, de akik oly keményen melóznak annak érdekében, hogy mi zenészek színpadra állhassunk, nehezen találtak új munkát, márpedig nélkülük mi sem válthatnánk valóra az álmainkat. És mivel imádunk fesztiválokon játszani és fesztiválokra menni, kiesett az életünkből egy igen fontos rész. Így aztán a legkevesebb, amit megtehetünk, hogy írunk e kiválóan dolgozó emberek tiszteletére egy dalt amolyan főhajtásként: egy vidám, felemelő dalt ír zenei hatásokkal a reményről, hogy minden visszatér a rendes kerékvágásba, egy dallamos, tempós heavy metal témát fontos üzenettel.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.