Shock!

október 04.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nagyon izgalmas olyan kreatív partnerségben alkotni, ahol tényleg nincsenek határok”

FirstBorne néven fut a Lamb Of Godból távozott Chris Adler új zenekara, amelyben ott találjuk James LoMenzót is. A csapat most bemutatott egy újabb friss dalt.

0620firstborne

2020 nyarán debütált egy minialbummal Chris Adler új csapata, a FirstBorne. A dobos James Lomenzo basszerrel (Megadeth, White Lion, Lynch Mob), Girish Pradhan énekessel (Girish And The Chronicles) és Myrone gitárossal egyesítette erejét, amelynek első EP-je két és fél éve jelent meg, rajta öt dallal. A csapat azóta több önálló szerzeményt is piacra dobott, most pedig még egy új darabbal jelentkeztek Intercontinental Champions címmel.

Ha hihetünk a dobosnak, a jövőben is ez lesz a modell, amiben dolgoznak. „A következő több mint egy évben havonta jelentkezünk majd egy-egy dallal – mondja Chris. – Nagyon izgalmas olyan kreatív partnerségben alkotni, ahol tényleg nincsenek határok: mintha godmode-ban tolnád a Guitar Herót. Ez egy szerelemprojekt, és nagy öröm számunkra közzétenni ezeket a dalokat. Reméljük, tetszeni fog, de az sem baj, ha nem.”

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2022-11-23 12:32
Na, ez most tényleg jó (bár a hangzáson lehetne még csiszolni)! Elvileg pl. a BLS rajongóknak be kéne jöjjön, de a korábbi dalok sok zenei stílusú kanyarja okán úgy tűnik, hogy nem igazán akarnak ráharapni a Firstbornera a népek. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.