Shock!

június 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Multiverzumos témájú, vadiúj számot mutatott be az Avenged Sevenfold

Dose címmel új dalt mutatott be az Avenged Sevenfold. A szám a Dungeon Hunter 5 videójátékban szerepel, és kizárólag ebben kapott helyet, lemezre később sem kerül majd.

1027a7x

A Dungeon Hunter 5 című videójátékhoz jelentette meg Dose című új szerzeményét az Avenged Sevenfold, és a játékban két hétig elérhető lesz egy denevér-központú pálya is, ahol a csapat dizájnelemeihez kapcsolódó elemek szerepelnek majd. „Zeneileg eredetileg a Roman Sky második része lett volna a Dose, mert van egy erősen filmzenés érzése, de aztán egy megtekertebb metaldallá alakítottuk”, mondja M. Shadows énekes. „A szöveget egy megoldatlan rejtély inspirálta, amely az 1950-es években történt, és egy repülőutas áll a középpontjában, aki – már persze ha elhiszed a történetet – gyaníthatóan átkerült egy másik dimenzióba. A híradások szerint egyszer csak felbukkant Tokióban egy olyan ország útlevelével, amely nem szerepelt a térképeken. Őrizetbe vették, hogy kikérdezzék, de aztán rejtélyesen eltűnt egy szigorúan őrzött szobából, és minden bizonyíték eltűnt vele együtt arról, hogy valaha is létezett. Mindez összefügg azokkal az elméletekkel, amelyek szerint az életünk időben és térben végtelen formában zajlik. Persze nem tudom, igaz-e ez a sztori, de bírom az ilyesmit, és úgy gondoltam, jópofa ötlet lenne dalt kerekíteni köré.”

A zenekar jelenleg a tavalyi The Stage lemezt népszerűsíti a Metallica észak-amerikai stadionturnéjának nyitózenekaraként.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Thor 2017-07-16 06:37
"A szám a Dungeon Hunter 5 videójátékban szerepel, és kizárólag ebben kapott helyet"

És YouTube-on. :P

Egy ilyen dalt kár egy játékra elpazarolni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.