Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mortiis: holnap végre kijön a The Great Deceiver, nézd meg az új klipet!

0929mortiisThe Great Deceiver címmel jelenik meg holnap, azaz március 4-én új Mortiis-album. Az anyag semmiképpen nem volt könnyű szülés, és még a zenekarhoz képest is különösen sötétnek ígérkezik – ízelítőként most egy újabb klip is elkészült hozzá.

Meglehetősen hosszú időn át készült a Mortiis kilencedik nagylemeze, a The Great Deceiver, amely eredetileg január 29-én jött volna ki az Omnipresence kiadó gondozásában, de végül eltolták a megjelenést március 4-re. Ez a plusz pár hét ide vagy oda azonban már vajmi keveset számít, hiszen az interjúkban először 2008 környékén kezdték el emlegetni ezzel a címmel az anyagot, és azóta több verzió is készült belőle, de befejezni sosem sikerült. A zenekar közben egy albumot adott ki 2010-ben, Perfectly Defect címmel, de a következő évben leálltak a turnézással, és alig lehetett hallani róluk. „Pokolian meredek lejtőn kellett felmásznunk oda, ahol most állunk", mondja Mortiis a The Great Deceiverről. „Engem ismerve legközelebb simán le fogom vetni magam innen, és fejest ugrom a mélységbe..."

A Mortiis az egykori Emperor-muzsikus Håvard Ellefsen atmoszférikus szólóprojektjeként startolt, mára azonban fullos zenekarrá vált.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.