Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Modern metalról beszélünk, amiben hallani Jesper dallamait”

CyHra névre hallgat az a zenekar, amelyben az Amaranthe-ot nemrég otthagyó Jake E. énekes, két korábbi In Flames-tag, Jesper Strömblad gitáros és Peter Iwers basszer, illetve a Rhapsodyból ismert Alex Landenburg fogott össze. Az első album október 20-án jelenik meg.

0313cyhra

Az Amaranthe-ot otthagyó Jake E. énekes, illetve az In Flames soraiból távozott Peter Iwers basszer fogott össze a CyHra nevű formációban pár hónappal ezelőtt, ahol a további tagok Jesper Strömblad, az In Flames alapító gitárosa, illetve Alex Landenburg dobos, akit Luca Turilli Rhapsodyjából lehet ismerni. A zenekar első nagylemeze már október második felében megjelenik a Spinefarmnál, címe Letters To Myself lesz.

Jake szerint a zene nem emlékeztet direktben sem a korai In Flamesre, sem az Amaranthe-ra. „Azonnal hallani, hogy Jesper benne van, de nem a régi In Flamest idézi a zene. Modern metalról beszélünk, amiben hallani Jesper dallamait, és épp ettől annyira érdekes vele dolgozni. Olyan, mint Slash: amint meghallod, tudod, hogy Slash játszik. Na, Jesper ugyanilyen. Az Amaranthe-rajongók pedig a dallamokról, az agyba rögzülő refrénekről azt is azonnal felismerik majd, hogy én is benne vagyok a csapatban. Ez egy jó keverék. Remélhetőleg az In Flames és az Amaranthe rajongói egyaránt meghallgatják majd a csapatot, és bejön nekik, amit hallanak..."

cyhra_cA dallista az alábbi lesz:

01. Karma
02. Heartrage
03. Here To Save You
04. Muted Life
05. Closure
06. Letter To Myself
07. Dark Clarity
08. Holding Your Breath
09. Rescue Ride
10. Black Wings
11. Inside A Lullaby
12. Dead To Me
13. Letters To Myself

A Karma című elsőként bemutatott szerzemény videója máris megtekinthető. A CyHra élő debütálása október 27-én lesz Finnországban.

 

Hozzászólások 

 
#3 19EmpEroR75 2017-09-12 07:06
Tényleg azonnal hallani, hogy Jesper a bandában van (és nagyon remélem, hogy sikerül végre kimásznia a gödörből), és nekem legalábbis nem a zenével van igazán problémám. Igaz, lehetne kicsit keményebb, de engem ami igazán zavar, az az ének. Nem azt mondom, hogy üvölteni, vagy hörögni kell, de ez a zene simán elbírna egy karcosabb, koszosabb hangot, mert szerintem ez teszi lággyá az összképet.
Idézet
 
 
+2 #2 bjorn 2017-09-11 14:29
Szerintem eleg jo ez. Lenduletesebb mint az ujabb In Flamesek, es a gitartemak kb. a Colony lemez korul IFre utalnak vissza, Az enek mas csak.
Eleg jo nota
Idézet
 
 
+3 #1 sanctus 2017-09-10 23:45
Őszintén szólva, valami keményebbre számítottam, ha már Iwers önszántából dobbantott az In Flamesből, gondoltam besokallt a poposabb vonaltól és majd itt villantanak valamit. Jesper is mintha olyasmiket nyilatkozott volna hogy nincs baja az új iránnyal, de ilyen zenét biztosan nem játszana. Háááát, annyira azért nem áll messze tőle...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.