Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mitch Lucker utolsó szövegei is helyet kapnak a Suicide Silence új lemezén

1005sseNem kizárólag Hernan „Eddie” Hermida szövegei szerepelnek majd az év közepére, második felére várható új Suicide Silence albumon. A dél-kaliforniai deathcore-osok a 2012-ben elhunyt Mitch Lucker hagyatékában is találtak használható anyagokat.

„Mitch hagyott maga után szövegeket, mi pedig beleépítettük ezeket az egyik dalba”, mondta Hermida a Soundwave TV-nek. „Arról szól, hogy Mitch nagyobb volt magánál az életnél is, ha érted, mire gondolok… A dal témája, hogy megtalálad magadban az igazi rugalmasságot ahhoz, hogy haladhass előre. Számunkra ez magát a világot jelenti, hiszen éppen ezt tesszük. Nagyon szépen összeállt ez a dal.”

Mark Heymlun gitáros egy korábbi közlése szerint a Steve Evetts producerrel készülő új Suicide Silence nagylemez a zenekar eddigi legmélyebb, legtartalmasabb és egyben legkeményebb, legbátrabb albuma lesz egyben. „Steve-vel régóta közeli munkakapcsolatban vagyunk. Nem csak a The Black Crown lemezen dolgoztunk vele együtt, hanem pár instrumentális demón is, amiket közvetlenül a tragédia előtt csináltunk. És most, több mint egy évvel később ismét itt vagyunk, és arra készülünk, hogy felvegyük a legmocskosabb, legsúlyosabb, legundorítóbb albumunkat. Eddie nagyon sokoldalú énekes, aki mindenképpen kísérletezni akar, szóval bizonyára tágítjuk majd a látómezőnket, de senki se várjon kevesebbet színtiszta brutalitásnál!"

A zenekar Lucker emlékére rendezett speciális koncertjét megörökítő Ending Is The Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show DVD február 18-án jött ki Észak-Amerikában, és egy hónap múlva esedékes a megjelenése Európában. Az új stúdióalbum nyáron érkezik a Nuclear Blast gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.