Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mintegy negyven dalt rakott össze a Book Of Shadows második részéhez Zakk Wylde

Gyakorlatilag már csak fel kell vennie az 1996-os Book Of Shadows szólólemez folytatását Zakk Wylde-nak és a Black Label Societynek. Az akusztikus album tehát bizonyosan megjelenik 2016 folyamán, csak a pontos dátum kérdéses.

„Végül negyven dal alapjait raktuk össze, szóval most már csak szövegeket kell írni, és véglegesre kidolgozni a nótákat”, mondta a Phoenix New Timesnak Zakk a Book Of Shadows második részéről. „És közvetlenül a mostani interjú előtt is éppen zenét írtam. A felvételeket még talán karácsony előtt megkezdem, dolgozom az énektémákon, és amennyire lehet, megpróbálok haladni a munkával januárban, hogy elkészüljön az album. Magával ragadó stílus ez a Black Label számára: akusztikus, zongorás, de azért elektromos gitár is akad benne.”

A Book Of Shadows a Pride & Glory albumát követően Zakk második önálló munkája volt az Ozzy Osbourne-nal készített lemezek után. A megjelenés valamikor jövőre várható, mint a fentiekből is leszűrhető, nem a gitáros neve alatt, hanem zenekari produkcióként. Zakk idei székesfehérvári fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 pumpika666 2015-12-23 21:16
nem akarom Hetfield bátyót szapulni, de míg náluk a 10-12 dal 2/3-a, v 1/8-a van csak készen(és amúgy azt sem tudják, hány az óra...), itt 40 dalról beszélünk, amit csak be kell fejezni és felvenni, nyilvánvalónak tűnik, hogy ki az, aki egyáltalán ki akar adni egy lemezt még ebben az évtizedben...
Idézet
 
 
+1 #1 Venomádi 2015-12-23 11:52
Csak ne menjen át geilbe, mert ha valahol kiélheti ezt, akkor az ez az album lesz. Szorítok neki, hogy ne csak a cukormáz kerüljön elő a spájzból.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.