Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minél extrémebbek a bandák, úgy válik egyre kevésbé érdekessé az egész”

0831theendAge Of Apocalypse címmel, szeptember 23-án jön ki az FDA Rekotz gondozásában a The End első EP-je, amelyről most meghallgatható az Inhale The Plague című dal. A csapatban a Death és a Massacre korábbi tagjai zenélnek.

Rick Rozz gitáros (Death, Massacre), Mike Mazzonetto dobos (Massacre) és Michael Grim basszer/énekes alkotja a The End nevű zenekart, akik ősszel adják ki első minialbumukat. A trió a klasszikus floridai death metalt kombinálja a ’90-es évek első felének ízeivel, és Tim Vazquez hangmérnökkel rögzítette első EP-jét, amelyre négy szerzemény kerül fel: az Age Of Apocalypse, a Crawling Back To Life, a Silent Screams Of Death és az Inhale The Plague. Alábbi máris meghallgatható. A Crawling Back To Life első változatát még tavaly mutatta be a csapat.

„Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a metal izgalmas volt? Az első alkalomra, amikor összetalálkoztatok a Slayer vagy a Death zenéjével?”, tette fel a kérdést Rozz még a The End megalakításakor. „Az évek során egyre inkább úgy tűnt, hogy a metalból kiveszett az izgalom. Minél extrémebbek a bandák, úgy válik egyre kevésbé érdekessé az egész. Néhány zenekar persze így is tud zavarni maga körül némi vizet, de a többség képtelen rá. Most itt vagyunk mi, akik még mindig tudjuk, mitől értékes egy jó dallam, de közben ígérjük, hogy durvák is maradunk. A régi módon nyomjuk a death metalt, mert nem ismerünk más utat. A zenénk sötét, gonosz és éhes, érezzük benne a death metal dicsőséges régi napjainak szellemiségét, de friss, modern érzésvilággal.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.