Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindig is tudtam, hogy a végső célom komolyzenét komponálni egy nagyzenekar számára”

0608kipNemrég jelent meg Kip Winger első komolyzenei albuma, amelyet a San Francisco Ballet Orchestra közreműködésével rögzített a Winger főnöke, aki egy ideje igencsak beleásta magát a szimfonikus muzsikákba. A lemez a maga műfajában szép eladásokat is produkál.

A Billboard komolyzenei listájának harmadik helyén kezdett Kip Winger első szimfonikus zenei nagylemeze, amelyen a Winger frontemberének darabjai kaptak helyet: a már ismert két mű, a Ghosts balett, illetve a Conversations With Nijinsky mellett Kip egy A Parting Grace című friss munkát is komponált az albumra. „Egész életemet a zenének szenteltem”, mondja az albumról Kip. „Már az Alice Cooper csapatában töltött korai időszakomban is tudtam, hogy a végső célom komolyzenét komponálni egy nagyzenekar számára. Hatalmas megtiszteltetést jelentett számomra Martin Westtel, Leslie Ann Jonesszal és ezzel a fantasztikus zenekarral dolgozni.”

A lemezhez Európában legegyszerűbben Kip honlapjáról lehet hozzájutni, és ha megrendeled tőle az albumot, még a Winger legutóbbi albuma, a Better Days Comin’ egyik legjobb dala, a So Long China akusztikus verzióját is megkapod bónusz digitális letöltésként.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 george 2016-06-08 13:02
Kip Winger egy zseni!Komolyzen ei album ide vagy oda,sosem hibázott még,szerintem nem is tud:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.