Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindig is a nők jelentik majd a változás hajtóerejét”

Június 19-én jelenik meg a Blues Pills harmadik nagylemeze a Nuclear Blastnél. A Proud Woman című első felvezető dal máris meghallgatható az anyagról.

0308bluespills

Az utóbbi évek egyik komoly sikersztorijának számít a retrós vonalon a Blues Pills karrierje, akik 2014-es első albumukkal és a 2016-os Lady In Gold folytatással egyaránt meghódították a közönség szívét. A harmadik anyagra kicsit többet kellett várni ezeknél, de június derekán végre megjelenik ez is a Nuclear Blastnél, címe Holy Moly! lesz.

Az első single Proud Woman címmel direkt március 8-ára időzítve jött ki. „A Proud Womannel egy erőteljes himnuszt akartunk adni a világ szenvedélyes lányainak és asszonyainak, amelyet bármikor elindíthatnak, ha egy kis megerősítésre van szükségük, vagy egyszerűen csak jól akarják érezni magukat”, mondja a csapat. „Ez a dal mindenkinek szól, aki csak kiáll a világ leginkább magától értetődő dolga, az egyenlőség és az egység mellett, akárki is vagy, akárhonnan is érkeztél. Mindig is a nők jelentik majd a változás hajtóerejét. A változás pedig jönni fog.”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.