Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mindenképpen rejlik a muzsikában egyfajta tradicionális amerikai metal-érzés”

0204wfmÁprilis 29-én jelenik meg a Westfield Massacre első, a csapat nevét viselő nagylemeze. A zenekar frontarca a Dino Cazeres-féle Divine Heresyből, illetve a Snotból ismert Tommy Vext énekes, ellenben eltűntek mellőle azok a szintén neves arcok, akikkel elindította a bandát.

Eredetileg Tim Yeung, az azóta a Morbid Angelből is kikerült dobosguru, Bill Hudson, Jon Oliva gitárosa és Rick DiMarco gitáros (Death Division) szegődött Tommy Vext énekes társául a Westfield Massacre nevű új formációban, de mire a banda eljutott a lemezszerződésig, ők már el is tűntek az egykori Divine Heresy-frontember mellől. Az Urban Yeti kiadóhoz szerződött csapat új tagságát Stephen Brewer gitáros, Dio Britto dobos és Erik Tisinger basszer alkotja, és Vext egyáltalán nem is ment bele a változások miértjébe, simán csak nekiálltak a lemezfelvételeknek. „Valami teátrálisban gondolkodunk, és a lemezborító, illetve a videók elkészítésébe is roppant tehetséges embereket vontunk be, utóbbi alapvetően egy filmtrilógia lesz”, mondja Tommy. „Többet, nagyobbat akartam a zenével is annál, mint hogy összehozzunk egy újabb metalzenekart. Mindenképpen rejlik a muzsikában egyfajta tradicionális amerikai metal-érzés, de a hangzásunk egyéni ízekkel olvasztja egybe a power metalt, a melodikus death metalt és a metalcore-t.”

A Build Your Thrones dal videója alább megtekinthető, az alatta lévő Darkness Divides még korábbról ismert. Az első lemez április 29-én kerül a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
#1 nihilak 2016-04-01 10:01
Az mindenesetre elég durva, hogy az összephotoshopp olt zenekari kép mellé még két klipet is képesek voltatok leforgatni egy április tréfa kedvéért! Megemelem a kalapom, ti tényleg komolyan vettétek a viccet! Gratula! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.