Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindenekfelett! címmel jelenik meg a debreceni P. Box új albuma

Májusban, a Hammerworld magazin mellékleteként jelenik meg a P. Box új albuma, amely a Mindenekfelett! címet kapta. A lemezről máris meghallgatható a Szabadon száll című szám, illetve további előzeteseket is közzétettek.

0424pbox

Kilenc szerzeményt rejt majd a P. Box új nagylemeze, amelyek közül az egyik a klasszikus Bukott angyal új változata lesz. A zenekar jelenlegi felállásában Koroknai Árpád énekel, Sándor József gitározik, Szabó Krisztián billentyűzik, Ferenczi Tibor a basszusgitáros és Kiss Konrád a dobos. A koncertek közül egyelőre csak egy május 9-ei, nyíregyházi jelenést hirdettek meg, de természetesen lesz majd több buli is a közeljövőben, ha már kijött az album. A Szabadon száll című dal mellett alább egy hivatalos lemezelőzetes is meghallgatható.

A debreceni P. Box utolsó lemeze 2005-ben jelent meg Pangea címmel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Verebélyi Gábor 2015-04-24 11:00
Méltó munka az örökséghez, számomra egyértelműen ők viszik tovább Pityi örökségét. Kíváncsian várom a lemezt! A klasszikus magyar hard rock vonalon egyértelműen köröket vernek a teljes mezőnyre, beleértve a régi nagy öregekre is! Egy normális világban ők folynának a csapból is. A Pangeát konkrétan rongyosra hallgatom mai napig, akkora nóták vannak rajta. Bár nálam a Queensryche/Fates Warning/Dream Theater/Psychotic Waltz/Opeth/Nevermore vonal megy leginkább, valamiért mégis lenyűgöznek a dalaik, dalszövegeik, és nem tudok tőlük szabadulni; a Pangea nóta konkrétan libabőr... Több koncertjüket is megnéztem, és hát... élőben is szenzációsak. Végre egy újabb KIFOGÁSTALAN Hammer kiadvány (a Magma Rise/Cadaveres/Perfect Symmetry után) várható, amit bátran oda lehet tenni a polcra a többi kincs közé!!!! Koncertet Eger környékén, de azonnal!!! :-D
Idézet
 
 
+1 #1 Zsolti 2015-04-24 08:05
Le vagyok maradva, mert úgy tudtam, hogy Pityi halála után végleg feloszlottak. De nagyon örülök, hogy újra vannak, a 2004-es Rockmaraton egyik legjobb koncertjét adták szerintem.
Azóta nem láttam őket, de ott nagyon jók voltak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.