Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden riválisunk iskoláslánynak tűnik majd a római-gyűlölő zenekarokban”

0303exdeoFebruár 24-én jelenik meg az Ex Deo új albuma. A The Immortal Wars azután érkezik, hogy a Kataklysm-főnök Maurizio Iacono rövid időre leállította a római tematikájú death metalos formációt.

Ugyan egy időre leálltak, sokáig nem bírta ki Maurizio Iacono az Ex Deo nélkül: a Katakylsm énekese felélesztette a zenekart, és február végén megérkezik a zenekar harmadik nagylemeze is The Immortal Wars címmel. Az Eliran Kantor borítójába csomagolt lemezt a Napalm kiadó gondozza, és elsősorban a pun háborúk témakörével foglalkozik, de nem kizárólagosan. Egy rövid trailer már el is készült az anyaghoz, amely alább meg is tekinthető. „A The Immortal Wars elkészült, igen masszívra sikeredett, és minden riválisunk iskoláslánynak tűnik majd a római-gyűlölő zenekarokban”, mondja a zenekar. „A borító is kész, és nem is testesíthetné exdeo_cmeg ennél jobban az epikus és drámai szavakat. A zene hatására pedig legszívesebben azonnal hadba vonulnál Róma nevében! Örök város lakói, érezzétek az erőt, megérkezett a lemez, amelyre oly sokat vártatok, és mindent elpusztít, ami az útjában áll. Ave Roma!”

A The Immortal Warsra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The Rise of Hannibal
02. Hispania (The Siege Of Saguntum)
03. Crossing Of The Alps
04. Suavetaurilia (Intermezzo)
05. Cato Major: Carthago Delenda Est!
06. Ad Victoriam (The Battle Of Zama)
07. The Spoils Of War
08. The Roman

A producer a Kataklysm gitárosa, Jean-François Dagenais volt, a keverést pedig Jens Bogren végezte. Az Ex Deo legutóbbi, Caligvla című albuma 2012 nyarán jelent meg szintén a Napalmnál.

 

Hozzászólások 

 
+18 #2 CChutney 2016-11-28 16:41
Nem is tudtam róla, hogy ekkora problémát jelentenek az elkanászodott római-gyűlölő zenekarok, de mindenképp megnyugtató, hogy már nem sokáig tart ez az áldatlan állapot.
Idézet
 
 
+2 #1 Carrast 2016-11-28 12:27
a Caligvla sztm hatalmas album volt, meg is van eredetiben és szarráhallgatta m, anno csalódtam amikor leállásukról értesültem, de sejtettem, hogy egy ilyen frankó zenekart nem lehet csak úgy lezárva tartani :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.