Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden dal újabb esély, hogy kipróbáljak valami újat”

0823lizzyÖt év után új dallal jelentkezett a Lizzy Borden. Egyelőre nem tudni, követi-e belátható időn belül teljes nagylemez is a Death Of Me-t.

Legutóbb 2018-ban jelentetett meg új albumot az amerikai Lizzy Borden. Arról jelenleg még nincsenek információk, hogy vajon mikor várható az akkori My Midnight Things folytatása, most azonban friss single-t dobott piacra az énekes és csapata. A Death Of Me producere, hangmérnöke és társszerzője a stúdióguru Kane Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Five Finger Death Punch, In This Moment) volt. „Mindig is arra törekedtem, hogy olyan emberekkel dolgozzak, akik képesek kilendíteni a komfortzónámból – mondja Lizzy. – Épp emiatt szerintem soha nem is készítettem két azonos megszólalású albumot! Minden dal újabb esély, hogy kipróbáljak valami újat. Kane az első beszélgetésünk alkalmával nekem szegezte a kérdést: nem tudja, hogyan dolgozom, és szerintem én sem töltöttem túl sok időt az ő világában, szóval biztos vagyok benne, hogy ki akarom próbálni ezt az egészet? Én pedig bátorításként értékeltem ezt!”

Lizzyékre a következő időszakban egy-két észak-amerikai buli vár.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Martin 2023-08-25 14:37
Ha nincs kiírva erről akkor is tudom hogy Churko csinálta.
Tipikus Churko hangzás. A Five Finger Death Punch lemezek is mind így szólnak és Ozzy Scream-je is. (A Black Rain azért ennél még valamivel emberibb volt, nem volt ilyen gépies.)
És pont ez az a hangzás amitől nekem valahogy minden zenekar "műanyagmetallá" válik. Kár Lizzyért hogy az egyébként elképesztő hangját ilyen zenével váltja apró pénzre.
Ez a dal egyenlőre kb. olyan mint a Motionless in White vagy az In This Moment. (Ha már Churko...)
Desmond Childról mondták egy páran hogy többet ártott a rockzenének mint használt mivel mindenkit poposabbá tett. Hát szerintem ez Kevin Churko-ra is hatványozottan igaz. Ő inkább mindenkit ugyanolyanná tesz. Valahogy olyan erősen rányomja a bélyegét minden előadóra hogy max. az énekesek miatt lehet megkülönböztetn i a munkáit. Zeneileg abszolút tök egyforma mind.
Idézet
 
 
#1 Equinox 2023-08-24 18:32
Ez egész érdekes, jó erős industrialos beütése van. Jobb híján A '90-es évek végi Mansont mondanám hasonlónak, a szinti meg a ritmus miatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.