Shock!

szeptember 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden dal nagyon erőteljes, hatalmas refrénekkel”

0219lagunsElőreláthatólag nyáron jelenik meg Phil Lewis és Tracii Guns új albuma, amely valamilyen formában bizonyosan az L.A. Guns márkanév alatt jön majd ki. A gitáros szerint a páros hatalmas dalokat írt a lemezre.

Tavaly kezdett ismét közösen dolgozni az L.A. Guns klasszikus időszakának két frontarca, Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros, és ugyan egy ideig úgy tűnt, projektjük párhuzamosan is futhat a legendás hollywoodi sleaze rock'n'rollerek aktuális felállásával, december elején Lewis végül otthagyta főbandáját, hogy kizárólag Traciivel dolgozzon tovább. Maga Guns a 2000-es évek első fele óta nem játszott a csapat hivatalos leosztásában, ám a páros nem hagy sok kétséget azt illetően, hogy mi várható a Frontiers gondozásában nyárra várható új albumtól. „Fantasztikusan szól a lemez, és nem túlzok", mondta Guns a Westwordnek. „Állati gördülékeny, és minden dal nagyon erőteljes, hatalmas refrénekkel. Marha érdekes az egész, és szerintem az emberek is teljesen kikészülnek majd tőle."

A csapat további tagjai Shane Fitzgibbon dobos és Johnny Martin basszusgitáros, ám érdekes csavart visz a sztoriba, hogy a koncerteken Michael Grant gitáros is ott van velük – ő ugyebár hivatalosan a másik L.A. Gunsnak is tagja, legalábbis nem tudunk róla, hogy nem így van. Amennyiben mégsem, abban az esetben azt a formációt jelenleg egyedül Steve Riley dobos és Kenny Kweens basszer alkotja, és aligha várható, hogy képesek lesznek talpra állni így. De ha mégis, akkor sem nagyon férhet majd kétség hozzá, melyik formáció is az igazi L.A. Guns... Viszont Guns és Lewis ezzel együtt is kénytelen a mostani közös történetet az L.A. Guns' Phil Lewis And Tracii Guns név alatt futtatni, hiszen a szimpla L.A. Guns név jogai Riley-nál vannak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.