Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mind’s Mirrors: Tecchio, Romeo, Smyth, Jarzombek a hazai formáció első albumán

Illusztris külföldi muzsikusokkal készítette el első lemezét a hazai Mind’s Mirrors. A Forever Is Not Nearly Long Enough hivatalosan is végighallgatható.

0409mm

Március 29-én, hosszú évek munkája után megjelent a Mind’s Mirrors névre hallgató progresszív heavy/power metal projekt albuma Forever Is Not Nearly Long Enough címmel. A projektet Szabó Dániel gitáros (Divided) és Purnhauser Pál basszusgitáros (Rivers Ablaze, Divided) hívta életre, közreműködőként csatlakozott hozzájuk a Hades, a Non-Fiction és a Watchtower zenekarok legendás énekese, Alan Tecchio, aki az énektémák mellett a szövegekért is felelt a dalszerzés során, illetve Markó Ádám, aki a Special Providence-ben is megismert agyas, technikás dobolásával emelte új szintre a témákat. A dalokban Ron Jarzombek (Spastic Ink, Blotted Science, Watchtower), Michael J. Romeo (Symphony X), Christian Münzner (Necrophagist, Obscura, Alkaloid) és Steve Smyth (Nevermore, Forbidden, Testament) is felbukkan egy-egy gitárszóló erejéig.

„A sok hatásból táplálkozó komplex, mégis dalközpontú anyagot leginkább Chuck Schuldiner, a Nevermore, az Iced Earth és a Morbid Angel munkássága inspirálta, komplex, súlyos, mégis dallamos témák születtek – mondja Dániel. – A lemezt a 2023-ban sajnos mindössze 50 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt Dave Lescinsky (1972-2023) emlékének ajánljuk, aki a Hades ex-dobosaként lehet ismerős az underground metal rajongóinak, és a Mind's Mirrors-dalokhoz a durva énektémákat szállította.”

A Forever Is Not Nearly Long Enough lemez meghallgatható alább teljes egészében meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Anomander 2024-04-09 21:30
Hm, ez igen érdekesnek hangzik, meg kell hallgatnom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.