Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mikkey Dee: „Lem, mikor betegszel végre bele abba, hogy beteg vagy?”

0925mheadMikkey Dee továbbra sem nyugodt Lemmy egészsége miatt, a Motörhead főnöke azonban köti az ebet a karóhoz, és állítja: nyári egészségügyi gondjai nyomtalanul elmúlnak, mire novemberben elkezdődik a banda aktuális turnéja. Az Aftershock című új lemez október 21-én érkezik.

Noha Lemmy egészségügyi állapota komoly félelmekre adott okot az elmúlt hónapokban, a zenekar megállíthatatlan, hiszen hamarosan jön az új album. A Classic Rock magazin aktuális különszáma a Motörheaddel foglalkozik, alapos interjúkkal a csapat minden tagjával, és Mikkey Dee ismét arra célzott, hogy ő bizony továbbra is félti Lemmyt. „Azok után, amiken keresztülment, azt mondanám: Lem, mikor betegszel végre bele abba, hogy beteg vagy? Itt az ideje, hogy elkezdj odafigyelni magadra”, mondta a dobos a lapnak, aki már a nyári gikszerek idején is aggódott főnöke állapota miatt – mint kiderült, nem ok nélkül. A 67 éves Kilmister azonban hajthatatlan. „Semmiség volt az egész, túl vagyok rajta”, szögezte le a lap kérdésére. „Továbbra is képes vagyok minden este odaállni a mikrofon elé, és eljátszani a dalaimat. Egyre jobban vagyok, és mire elérkezik a turné ideje, teljesen készen állok majd.” Lemmy ennek ellenére azért persze rendelkezik tervekkel arra az időre is, amikor már nem fogja bírni a turnézást. „Akkor is azt tervezzük, hogy továbbmegyünk. Talán majd csak albumokat készítünk. Olyanok leszünk, mint 1966 után a Beatles.”

Az új Motörhead lemezt a csapathoz közeli források egyértelműen az utóbbi évek legjobb albumaként emlegetik, és ha tekintetbe vesszük, hogy a mostani felállás a 21. században nem nagyon nyúlt mellé, minden ok adott arra, hogy komoly reményeket fektessünk az anyagba. Az ismét Cameron Webb producerrel készült lemeztől produkciós szinten is előrelépést ígérnek.

A dallista az alábbi:

0904aftershock01. Heartbreaker
02. Coup De Grace
03. Lost Woman Blues
04. End Of Time
05. Do You Believe
06. Death Machine
07. Dust And Glass
08. Going To Mexico
09. Silence When You Speak To Me
10. Crying Shame
11. Queen Of The Damned
12. Knife
13. Keep Your Powder Dry
14. Paralyzed

A csapat aktuális turnéja november 7-én startol Zürichben, és a jelenlegi állás szerint Németországnál közelebb sajnos nem merészkednek Magyarországhoz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.