Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Sifringer nélkül folytatja a Destruction?

Minden jel arra mutat, hogy alapító gitárosa, Mike Sifringer nélkül megy tovább a Destruction. További részletek augusztus második felében várhatók.

0527destruction

Július 16-án, az osztrák Area 53 fesztiválon Mike Sifringer nélkül lépett színpadra a Destruction. Pénteken Marcel „Schmier” Schirmer énekes/basszer Facebook-oldalán több rajongói kérdésre is válaszolt a témával kapcsolatban, és ugyan pont sehonnan nem derül ki, ki volt a beugró gitáros a feszten, nagyon úgy tűnik: Sifringer kikerült a bandából. „Tudomásom szerint Mike jól van – írta először Schmier, majd pontosított. – Igazság szerint nem nagyon válaszol az e-mailjeimre, tehát meglehetősen bonyolult vele a kommunikáció. Szóval nem tudom biztosan, hogy van. Adódott egy probléma, ami miatt úgy döntöttünk, hogy most nélküle folytatjuk, és augusztusban lesz egy hivatalos közlemény is, amelyben részletesen megmagyarázzuk a helyzetet. Abba a furcsa helyzetbe kerültem, hogy vezetnem kell a zenekart ezekben a nehéz, covid-sújtotta időkben, de nagyon termékenyek voltunk. Már fel is vettük az új albumot, és teljes magabiztossággal, felkészülten várjuk a többi fesztivált. Mindenki értse meg, hogy ez egy rendkívül bonyolult helyzet számomra, és csak akkor adjuk ki a nyilatkozatot, ha mindent elrendeztünk, és teljesen tiszta a kép. Ez a mostani tervek szerint augusztus 19-én lesz. Mindazonáltal a Destruction halálig nyomja majd a thrasht. Sajnálom, hogy kellemetlen hírekkel kellett szolgálnom, de nem az én döntésem volt, Mike határozott úgy, hogy elhagyja a csapatot. De lesz majd hivatalos nyilatkozat is, amint mód van rá.”

Kíváncsian várjuk…

A csapat egyébként az osztrák Napalmhoz szerződött, és augusztus 13-án mindjárt nagyszabású, dupla CD-n és Blu-rayen megjelenő koncertalbummal jelentkeznek a cégnél Live Attack címmel. Az anyagot egy idén januárban adott streamkoncerten vették fel, vagyis – sok más előadóhoz hasonlóan – ebben az esetben is közönség nélküli kiadványról beszélünk.

A dallista az alábbi:

Első CD

01. Born To Perish
02. Death Trap
03. Nailed To The Cross
04 Armageddonizer
destruction_c05. Tormentor
06. Rotten
07. Mad Butcher
08. Reject Emotions
09. Thrash Till Death
10. Betrayal
11. Sign Of Fear
12. Damir's Shred
13. Inspired By Death

Második CD

01. Release From Agony
02. Life Without Sense
03. Antichrist
04. Invincible Force
05. Under Attack
06. Bestial Invasion
07. The Butcher Strikes Back
08. Curse The Gods
09. Total Desaster

A Mad Butcher és a Reject Emotions felvétele máris megtekinthető a kiadványról.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2021-08-01 19:08
Én azt hittem, mindig ilyen krónikusan sovány volt, de van értelme annak, amit Abigél írt. MIndenesetre Schmier nélkül volt Destruction, Mike nélkül nehezen tudom elképzelni, de végülis így nézve reális.
Idézet
 
 
#2 Abigél 2021-08-01 10:09
Erre lehetett előbb utóbb számítani, hogy kikerül majd a bandából. Lehet ez még nem is végleges, de nekem erős a gyanúm, hogy valamilyen elvonón lehet. Évekkel ezelőtt is látszott rajta a dedikálások során közelről, hogy készen van Mike. Teljesen sovány (mondjuk eddig sem volt valami nagy darab ember), de beesett arc, eres, inas kar. Szét füves-cigizte a fél életét és az ital is közrejátszott. Nemhiába vették be a másodgitárost is egyfajta mankónak. Bármi történhet vele, nemcsak azért hogy dupla gitárok jobban szólnak, meg egyebek. Ezt nekem ne mondja senki. A nagy meglepetés lenne, ha Frank Blackfire segítené ki őket a Sodom-ból. ha már a Kreator-t is megjárta  Na, de majd kiderül minden és várjuk az új lemezt is. Továbbra is állítom, hogy ez a most megjelenő „live” egy vicc kiadvány így azzal az ál-koncert felvétellel. Inkább vettek volna fel egy Thrash Anthems 3. összeállítást. De mi ne is okoskodjunk, mert a mi véleményünk nem jut el hozzájuk és igen gyakran beválnak a jóslatok és előérzetek más zenekarokkal kapcsolatban is, hogy valamit rosszul csináltak, nem jól döntöttek.
Idézet
 
 
#1 necromedve 2021-07-31 18:40
"De lesz majd hivatalos nyilatkozat is, amint mód van rá."

Ez mégis hogy van, hogy a csapat vezetője interjút ad, de nem nyilatkozik hivatalosan? :O Akkor arra ki jogosult, meg mikor? Majd minden újságcikkben is fel kell tüntetni, hogy ezt magánemberként, vagy a Destruction Ltd. vezetőjeként mondta? :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.