Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metal Allstars Europe: Araya és Friedman máris cáfol

1024masFurcsa pletykák jelentek meg a neten egy Metal Allstars nevezetű európai turnéról, amelyen illusztris nevek tömkelege venne elvileg részt jövő áprilisban. A dolog szépséghibái azonban máris kezdenek kiütközni: már két résztvevő is jelezte, hogy semmiféle hasonló körúton nem tervez részt venni a megjelölt időben.

Tom Araya és Marty Friedman máris cáfolta, hogy részt venne azon a Metal Allstars nevű turnén, amely jövő áprilisban érint majd öt európai helyszínt. Rajtuk kívül a szervezők belengették még Rob Halfordot, Phil Anselmót, Nick Menzát, Joey Belladonnát, Udo Dirkschneidert, valamint Brian Fairt, Jonathan Donaist és Matt Bachandet a Shadows Fallból, sőt, a Venom Cronos mesterét, illetve a volt Manowar gitáros Ross „The Boss" Friedmant is. Egyelőre tehát kissé zavarosnak tűnik a kép, az azonban biztosnak tűnik, hogy a kör április 3-án indulna Stockholmban, majd Riga, Helsinki és Szentpétervár érintésével jutna el az április 9-ei moszkvai zárásig.

A körnek novemberben lesz egy dél-amerikai előzménye is Phil Anselmo, Max Cavalera, Joey Belladonna és Udo Dirkschneider részvételével, de Brian Fair is felbukkan majd, a hangszeres szekciót pedig olyan nevek erősítik, mint Jonathan Donais gitáros (Anthrax, Shadows Fall), Matt Bachand gitáros (Shadows Fall), Jasin Todd gitáros (ex-Shinedown) és Aaron Rossi dobos (Ministry, Prong).

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 MeHigh 2013-10-24 13:52
Philip Anselmo nevét 2 l-lel írták.
Idézet
 
 
+3 #1 Majzik Márió 2013-10-24 11:38
He-he! Cronos CH-val :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.