Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Messze sokkal több dalunk van, mint amennyi felfér egy lemezre”

0320epicaJúlius 16-án, a Sonata Arcticával közösen a jövő évi Rockmaratonon is fellép a holland Epica. A banda új lemeze ugyan csak szeptemberben jelenik meg, de már most is elég jól állnak a dalokkal.

„Az a luxushelyzet állt elő, hogy messze sokkal több dalunk van, mint amennyi felfér egy lemezre, így tényleg a lehető legjobbakat válogathatjuk ki ezek közül”, mondta az új Epica-album munkálatairól a Metal Waninak Mark Jansen énekes/gitáros. „És elég nehéz dolgunk lesz, mivel nyilván mindenkinek más meglátásai és preferenciái lesznek. De biztos vagyok benne, hogy megoldjuk a helyzetet, mert már most is akadnak kiugró darabok, amik jobbak a többi nótánál, és bizonyosan ezek adják majd az album keretét. Így már csak azt kell megvizsgálnunk, mely dalok passzolnak ezekhez a leginkább. Mert néha előfordul, hogy van egy állati jó nóta, ami ugyanakkor nem illik az album egészébe. Az ilyeneket most kihagyhatjuk, és a helyükre olyat rakhatunk, ami passzol a lemez ívébe, és így kiegyensúlyozott lehet a végeredmény. Olyan ez, mint egy jó focicsapatban: minden pozícióra két lehetőség van. Nálunk most minden dalra jut két opció.”

Ami az új Epica zenei irányát illeti, a banda valószínűleg a legutóbbi The Quantum Enigma vonalán halad majd tovább, csak még erősebb dalokkal. „Mindig ott ég bennünk a vágy, hogy valami jobbat alkossunk a korábbiaknál”, mondja Jansen. „És amíg érzed ezt a vágyat, addig bizony ég a láng.”

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Wendiii 2015-12-07 14:24
Soká lesz még szeptember. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.