Shock!

július 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Memoriam: új zenekar a brit death metal veteránjaitól

0307memoriamMemoriam néven fut az az új death/grind-banda, amelyet a súlyos színtér veteránjai hoztak össze. A banda soraiban tudja a régóta lemez nélküli Bolt Thrower frontemberét és volt dobosát is.

Karl Willets, a Bolt Thrower énekese, illetve a kultikus brit death metalosok eredeti dobosa, Andy Whale is tagja a Memoriam nevű birminghami bandának, amely máris nagyban dolgozik első nagylemezén. A felállást a Benedictionből és a Cerebral Fixből ismert Frank Healy basszer, illetve Scott Fairfax gitáros (szintén Cerebral Fix) teszi teljessé. A zenekar eredetileg azért jött össze, hogy feldolgozásokat játsszanak, de aztán kedvet kaptak a sajátokhoz is, és old school death metalt ígérnek még idén megjelenő első nagylemezüktől, amely a halál, a veszteség és a háború témakörét járja majd körül – utóbbi a Bolt Thrower-kötődések miatt aligha lephet meg bárkit is...

Az egyelőre cím nélküli albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint a Memoriam, a War Rages On, a Surrounded (By Death) vagy a Resistance.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.