Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mélypont: a Great White is megduplázódott

A sort a Ratt kezdte, majd az L.A. Guns és nemrégiben az Onslaught is folytatta, most pedig a Great White-on a sor: a csapatból tavaly nyáron távozott Jack Russell énekes a napokban bejelentette, hogy útnak indítja saját verzióját. A mostanában Terry Ilousszal turnézó Great White tagjai természetesen felháborodottan tiltakoznak.

Jack Russell 2010 augusztusában hagyta ott a sokszoros platinalemezes amerikai bluesos hard rock bandát, most pedig bejelentette: az egy időben szintén Great White tag Matthew Johnson gitárossal és Derrick Pontier dobossal, illetve Dario Seixas basszerrel és Robby Lochner gitárossal Great White Featuring Jack Russell néven indulnak turnéra 2012 elején. A hivatalos indoklás szerint mindennek az az oka, nehogy bárki is összekeverje őket „bármilyen más, magát Great White-nak nevező zenekarral".

Russell annak idején egy bélműtét miatt kényszerült otthagyni társait, de köztudottan régóta küzd az alkohollal és a drogokkal, vagyis ez inkább csak végső ürügyet szolgáltatott az eltávolítására. A Great White-ban ezután az XYZ torok Terry Ilousszal helyettesítették. Mark Kendall és Michael Lardie gitárosok, Scott Snyder basszusgitáros és Audie Desbrow dobos természetesen kikérik maguknak egykori kollégájuk akcióját, és leszögezik: Jack eredetileg idén nyáron tért volna vissza a frontra, ám egészségi állapota továbbra sem tette lehetővé a közös munkát, így aztán 2012 februárt lőtték be újonnani céldátumnak igen komoly megtisztulási feltételekkel. Russell nemrég közölte, hogy addigra biztosan nem jön rendbe, majd bejelentette saját Great White-jának megalakítását.

Az Ilous-féle Great White minden koncertszervezőt perrel fenyeget, akik leszervezik Russell Great White-ját, vagy felhasználnak bármilyen Great White logót.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.