Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megvan Chris Amotték új frontembere?

0106antonyA Nightrage korábbi énekese, Antony Hämäläinen lett ideiglenesen az Armageddon frontembere. Egyelőre nem tudni, hogy Chris Amotték véglegesen is nála maradnak-e.

Igen nehéz helyzetbe hozta az Armageddont Matt Hallquist énekes, aki szűk egy hónappal a Captivity & Devourment lemez megjelenése előtt lépett ki az ifjabbik Amott zenekarából, személyes okokból. Hallquist távozása baráti légkörben történt, de rosszabbkor aligha érhette volna a csapatot, így a múlt héten arra kérték az érdeklődőket, hogy aki kedvet érez magában ehhez, az ne habozzon a Facebook-oldalukon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen jelentkezni. Ennek ellenére az amerikai lemezbemutató turné határideje szorítja őket, így máris a mikrofon elé állítottak egy frontembert Antony Hämäläinen személyében, aki azelőtt a Nightrage-ben, a Nervosiában és a Meridian Dawnban üvöltözött. Egyelőre nem tudni, ő lesz-e a végleges megoldás is, avagy sem.

1229armcA Listenable kiadónál január 26-án érkező Captivity & Devourment egyik érdekessége, hogy a Pokolgépből ismert Veress Márton dobolta fel. A dallista az alábbi:

01. Captivity & Devourment
02. Locked In
03. Rendition
04. Fugitive Dust
05. Conquer
06. Thanatron
07. Background Radiation
08. The Watcher
09. Equalizer
10. Giants

A banda másodgitárosa egyébként Joey Concepcion, a basszer pedig Sara Claudius. Két dal alább meghallgatható az anyagról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.