Shock!

január 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megvan a Morbid Angel új dobosa

0110scottfullerMegtalálta új dobosát az ismét Steve Tuckerrel felálló Morbid Angel. A zenekar már megkezdte következő albumának rögzítését, a producer a régi kolléga, Erik Rutan lesz.

Scott Fullerrel, az Annihilatedből és az Abysmal Dawnból ismert ütőssel veszi fel új albumát a floridai Morbid Angel. „A dobokat már rögzítettük, hamarosan kezdjük a gitárok, az ének és a basszus felvételét", írta a Facebookon Trey Azagthoth gitáros. „Nagyszerű Erik Rutannel dolgozni a Mana stúdióban, és nagyon erős új anyagunk gyűlt össze. És máris rendelkezünk egy csomó turnétervvel az idei évre, szóval remélhetőleg találkozunk majd!"

Arról nem szól a fáma, hogy ki lesz a csapat másodgitárosa a bulikon, de okkal feltételezhető, hogy a banda hármasban rögzíti az egyelőre cím nélküli új lemezt – ilyesmi legutóbb az 1998-as Formulas Fatal To The Flesh idején fordult elő, amely ugye pont a most visszatért Steve Tucker debütálását jelentette a Morbid Angelben. Mindeközben a bandából távozott David Vincent énekes/basszer és Tim Yeung dobos egy I Am Morbid nevű hakniformációt hozott létre, amely kizárólag az anyazenekar dalait fogja játszani koncertjein.

 

Hozzászólások 

 
-2 #3 horse80 2017-01-11 20:11
Idézet - A75:
Nekem nagyon úgy néz ki, hogy most nem valami technoval turbózott death metalt kapunk, hanem Azagthoth visszatereli a helyes ösvényre a bandát. Legalábbis ami maradt belőle.


Pedig a "nem annyire helyes" útra is ő terelte a bandát. :)
Idézet
 
 
+3 #2 Chris92 2017-01-10 23:10
Nekem már az is reménykeltő, hogy újra Erik Rutan-el dolgoznak együtt.
Idézet
 
 
+2 #1 A75 2017-01-10 20:52
Annak ellenére, hogy kezdek egy kicsit belezavarodni az újkori Morbid Angel dolgaiba (lehet már az érintettek sem értik, hogy mi f.sz van), örülök Steve Tucker visszatérésének . A FFTTF pl. egy elég király lemez és simán oda lehet tenni az Altars/Blessed/Covenant csodák mellé. Nekem nagyon úgy néz ki, hogy most nem valami technoval turbózott death metalt kapunk, hanem Azagthoth visszatereli a helyes ösvényre a bandát. Legalábbis ami maradt belőle.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.