Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új gitárosát az Asphalt Horsemen

Paseczki Roland gitárossal megy tovább az Asphalt Horsemen. A zenekar alapító hathúrosa, Matyasovszki Géza nyáron hunyt el.

1031pr

Bejelentette új gitárosának személyét az Asphalt Horsemen. A nyáron elhunyt Matyasovszki Géza helyére Paseczki Roland került a csapatban. „15 éves korom óta gitározom és alapvetően Slash játéka formálta a játékomat, de később több gitáros és zenei műfaj is nagy hatással voltak rám, a teljesség igénye nélkül: Gary Moore, Joe Bonamassa, Richie Sambora, Steve Morse, Steve Lukather és a méltatlanul nem oly' ismert Keith Urban – mondja Roland. – Büszke vagyok rá, hogy játszhattam a Puszta Country Band-ben remek muzsikusok társaságában. A country zene egy óriási része lett a szívemnek. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a családom támogat és erőt ad a zenéléshez, nem tudok elég hálás lenni nekik! Főleg a páromnak, aki hősiesen viseli, amikor bejelentem egy-egy új gitár érkezését! Jelenleg a Room Service Bryan Adams tribute zenekarban gitározom. Pár hete talán ezidáig a legkedvesebb lehetőséget kaptam, amikor Kariék felhívtak és megkérdezték, folytatnám-e velük azt a zenei örökséget, amit eddig Gézával alkottak, és bátran állíthatom, a hazai zenei ipar egyik gyöngyszeme! A többit már együtt!"

Aki látni-hallani szeretné az új felállást, annak Gödöllőn, a Trafóban lesz erre lehetősége november 3-án, itt a Blues Kocsma keretein belül tartanak egy mini Asphalt Horsemen-koncertet.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.