Shock!

november 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megműtik Bret Michaels lyukas szívét

Komoly műtét vár január 24-én Bret Michaelsre: a Poison énekesének születése óta lyuk van a szívén, amit csak nemrégiben észlelték az orvosok, ezt kell rendbetenni. A súlyos cukorbeteg Michaels tavaly áprilisban agyvérzést kapott, amit maradandó károsodás nélkül úszott meg, de rendkívüli mértékben oda kell figyelnie magára.

Az orvosok még a tavaly tavaszi agyvérzés egyik utókezeléseként műtik meg az énekes szívét. Bretnek nagy szerencséje volt, gyakorlatilag teljesen felépült a stroke óta, bár a kímélő életmódot bevallottan nehezen viseli. A mostani beavatkozás mindenesetre nem kíván meg tőle hosszas tétlenséget. „Csináltam egy rakás neurológiai tesztet, és azt mondták, 95 százalékban rendben vagyok", nyilatkozta az énekes a The Arizona Republicnak. „A bal kezemmel kapcsolatban még mindig akad némi zavar, amit egyelőre nem tudtunk rendbehozni, de a további terápiák révén egy teljes évvel a történtek után már teljesen rendben leszek. A mostani operáció után három-négy nappal már kiengednek a kórházból, ha nem támad semmiféle komplikáció. Utána három hetet pihennem kell. Nem tudom, hogy leszek képes addig egy helyben ülni, de igyekszem majd a legjobb formámat nyújtani..."

A '80-as évek legnagyobb amerikai rocksztárjai közé tartozó Michaels az utóbbi években ismét az igazi celebek közé emelkedett az Egyesült Államokban, miután több sikeres valóságshow-ban is szerepelt. A márciusban 48 éves Bret népszerűségét mutatja, hogy tavaly a People magazin is a huszonöt legérdekesebb amerikai híresség közé választotta, és tavalyi szólólemeze, a Custom Built is igen jól futott a tengerentúlon. Utóbbinak hamarosan érkezik a folytatása is Once A Cowboy Always A Cowboy címmel. A Poison kapcsán többen suttognak egy grandiózus nyári turnéról, de hivatalos bejelentés még nem történt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.