Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megműtik Bret Michaels lyukas szívét

Komoly műtét vár január 24-én Bret Michaelsre: a Poison énekesének születése óta lyuk van a szívén, amit csak nemrégiben észlelték az orvosok, ezt kell rendbetenni. A súlyos cukorbeteg Michaels tavaly áprilisban agyvérzést kapott, amit maradandó károsodás nélkül úszott meg, de rendkívüli mértékben oda kell figyelnie magára.

Az orvosok még a tavaly tavaszi agyvérzés egyik utókezeléseként műtik meg az énekes szívét. Bretnek nagy szerencséje volt, gyakorlatilag teljesen felépült a stroke óta, bár a kímélő életmódot bevallottan nehezen viseli. A mostani beavatkozás mindenesetre nem kíván meg tőle hosszas tétlenséget. „Csináltam egy rakás neurológiai tesztet, és azt mondták, 95 százalékban rendben vagyok", nyilatkozta az énekes a The Arizona Republicnak. „A bal kezemmel kapcsolatban még mindig akad némi zavar, amit egyelőre nem tudtunk rendbehozni, de a további terápiák révén egy teljes évvel a történtek után már teljesen rendben leszek. A mostani operáció után három-négy nappal már kiengednek a kórházból, ha nem támad semmiféle komplikáció. Utána három hetet pihennem kell. Nem tudom, hogy leszek képes addig egy helyben ülni, de igyekszem majd a legjobb formámat nyújtani..."

A '80-as évek legnagyobb amerikai rocksztárjai közé tartozó Michaels az utóbbi években ismét az igazi celebek közé emelkedett az Egyesült Államokban, miután több sikeres valóságshow-ban is szerepelt. A márciusban 48 éves Bret népszerűségét mutatja, hogy tavaly a People magazin is a huszonöt legérdekesebb amerikai híresség közé választotta, és tavalyi szólólemeze, a Custom Built is igen jól futott a tengerentúlon. Utóbbinak hamarosan érkezik a folytatása is Once A Cowboy Always A Cowboy címmel. A Poison kapcsán többen suttognak egy grandiózus nyári turnéról, de hivatalos bejelentés még nem történt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.