Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megkettőződött a Leatherwolf is?

0601lwA friss hírek szerint új dalokon dolgozik a Leatherwolf, ám ez a Leatherwolf a jelek szerint nem az a Leatherwolf, amely az utóbbi években ezen a néven mozog: a most nyilvánosság elé lépett bandában Geoff Gayer és Carey Howe gitáros képviseli a régi tagságot, és Wade Black az énekes.

Nagyon úgy fest, hogy hirtelen Leatherwolfból is kettő lett: miközben a kultikus kaliforniai heavy metal-banda hivatalos tagságát Dean Roberts dobos, Michael Olivieri énekes/gitáros, Rob Math és Greg Erba gitárosok, illetve Patrick Guyton basszer alkotja, akik ebben a hónapban is adtak koncerteket ebben a felállásban, hirtelen felbukkant a színen egy másik mutáció is. Itt az utóbbi évek újjáalakulósdijából kimaradt gitárpáros, Geoff Gayer és Carey Howe képviseli az ős-tagságot (a képen ugyanők a boldog '80-asokban), de a frontember, Wade Black is Leatherwolf-veteránnak tekinthető: a Crimson Gloryban és a Seven Witchesben is megfordult, szirénahangú frontember énekelt a 2006-os World Asylum album első verzióján, amelyet aztán később Olivierivel is újra rögzítettek.

Gayer, Howe és Black jelenleg is nagyban dolgozik egy lemezen Dan Bruette dobossal és Pat Guyton basszusgitárossal, amelyet súlyos és modern metalként jellemeznek. Az őszre várható albumon olyan dalok szerepelnek majd, mint a Restless Fate, a The End vagy a Red, White & Black.

A Dean Roberts-féle Leatherwolf egyelőre nem kommentálta a fejleményeket, kíváncsian várjuk, mi is ez az egész...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 kiss gabor 2015-06-01 17:19
"Sulyos, Modern" Metalt inkabb ne nyomjanak Leatherwolf nev alatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.