Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Bret Michaels szólóalbuma, itt az első klipdal

0513bretMár megjelent a Poison énekese, Bret Michaels új szólólemeze, amely a True Grit címet viseli, és manapság divatos, countrys-popos vonalú muzsikát rejt. Az első klipdal, a Girls On Bars máris meghallgatható.

„A True Grit a teljes történetemet elmeséli”, mondta a Billboardnak Michaels. „Benne van a múltam, a jelenem és a jövőm. Az Every Rose Has Its Thornban például Loretta Lynn énekel, amit a Nashville-hez közeli farmján vettünk fel, és nagyon odatette magát benne. Ez a lemez arról szól, hogy előveszünk valami olyan régi nótát, mint mondjuk a Nothin’ But A Good Time, aztán újra összerakjuk őket. És persze vannak előre mutató, új dalok is, mint az App Song meg a Get Undone, amik a Girls On Barsszal együtt elég jól megmutatják, mi várható tőlem a jövőben. Sosem kérek semmit, csak esélyt, és pont ez a country lényege is. Ez a lemez esélyt ad arra számomra, hogy legyenek új slágereim, meg persze a régi dolgaimat is játszhassam.”

Az persze kevéssé világos, hogy Bret miért nem inkább poisonos társaival akarja játszani a régi slágereit, hiszen a banda hangszeres szekciója aligha passzióból áll ki mostanában egy másik énekessel haknizni The Special Guests néven, kizárólag a klasszikus témákkal, de ők tudják… A True Griten mindenesetre olyan régi slágerek mai átiratai szerepelnek, mint az említett Every Rose Has Its Thorn és Nothin’ But A Good Time vagy a Something To Believe In, vendégként pedig olyan arcok segítették a frontembert a munkában, mint Jimmy Buffett, Rascal Flatts vagy Gary Rossington és Rickey Medlocke a Lynyrd Skynyrdből.

Get More:

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Metal 2015-05-17 20:56
Idézet - pannonblack:
Kid Rock! :D


En mar nagyon reg ota kid rockhoz hasonlitom :D
A ket ember szolopalyaja (utobbi idoben) nagyon hasonlo :D
Laza country rock, hollywoody rocksztar attituddel :D

Felesleges lemez, pont tegnap neztem a lemezt, 2-3 dalon kivul ugyan azok vannak rajta, mint az elozon...de nem rossz ez a dal..10/6.5
Idézet
 
 
+5 #3 frontiers 2015-05-17 19:43
És hova lett a hangja? A Poison feldolgozások botrányosak! Nem is értem, mi értelme van ennek a lemeznek? Tavaly vagy két éve is egy tök ugyanilyen lemezt jelentett meg, ugyanígy tele volt pakolva Poison dalokkal! Én komáltam a hangját és a Poison-t is, de amit az utóbbi években csinál, az kritikán aluli!
Idézet
 
 
+2 #2 ddrum77 2015-05-17 19:41
miért kurvul el mindenki ilyen középutas fossal odaát?
Idézet
 
 
+3 #1 pannonblack 2015-05-17 10:42
Kid Rock! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.