Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent az új Arch Enemy, hallgasd meg a First Day In Hellt!

Will To Power címmel, szeptember 8-án, azaz ma jelent meg az Arch Enemy új nagylemeze. A csapatnak ez a második nekifutása Alissa White-Gluz énekesnővel, és az első Jeff Loomisszal, a Nevermore volt gitárosával, és most meghallgatható róla a First Day In Hell című dal.

0714ae

Ma jelent meg az Arch Enemy új albuma, a Will To Power. „Hosszú hónapok teltek el dalszerzéssel és a felvételekkel, így megkönnyebbültünk, hogy végre a munkálatok végére értünk”, mondja Mike Amott gitáros, a csapat főnöke. Az anyag a második lesz a sorban a 2014-es War Eternal után, amelyen már Alissa White-Gluz énekel, és az első Jeff Loomisszal gitárosként.

„Maga az anyag nagyon változatos”, mondta még korábban a zenéről Mike. „Benne vannak az Arch Enemy védjegyei, bár egy dal azért eszembe jut, ami nagyon-nagyon más. Viszont mivel mi játsszuk, és Alissa énekel benne, a végén az is Arch Enemy-módon szól majd. Szóval nagy váltásra nem kell számítani, de azért a következő szintre léptünk. Szerintem most már kicsit nyugodtabban dolgoztunk, mint legutóbb, hiszen Alissa három éve velünk van, nincs akkora feszkó, mint az előző albumnál. A War Eternalnél még nem tudtuk, tetszeni fog-e az embereknek a dolog, elfogadják-e majd így is a zenekart. Emiatt lett a lemez is olyan: számomra volt benne egy nagyon sötét, dühös, klausztrofóbiás érzés, ami amúgy tök jó. De az új nyitottabb, és talán erőteljesebb is.” Jeff Loomis végül nem folyt bele a dalszerzésbe, de a saját szólóit természetesen ő írta meg, és játszik is a lemezen.

archenemy_cAz albumra az alábbi dalok kerültek fel:

01. Set Flame To The Night
02. The Race
03. Blood In The Water
04. The World Is Yours
05. The Eagle Flies Alone
06. Reason To Believe
07. Murder Scene
08. First Day In Hell
09. Saturnine
10. Dreams Of Retribution
11. My Shadow And I
12. A Fight I Must Win

Az Arch Enemy a Rockmaratonon is fellépett júliusban. Most a First Day In Hell dal is meghallgatható a lemezről, Alissával készített aktuális interjúnkat pedig itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Claudius Oltarimanus 2017-09-08 20:35
Az asztrálsíkon nincs idő! :D
Idézet
 
 
#1 Tulus 2017-09-08 18:26
A harmadik dal főriffje tényleg Dismember nyúlás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.