Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a Kies új albuma, nézd meg a Madár videóját!

2017 címmel a héten megjelent a Kies második nagylemeze. A zenekar a megjelenés mellé közzétett egy új dalt egy szöveges videóval, amelynek képi anyaga Kaliforniában készült.

1010kies

Hétfőn megjelent a Kies új albuma, a 2017. „Mind hangulatában, mind zeneileg kicsit változott az irány az előző lemezhez képest”, mondja a zenéről a csapat. „Ezeket a dalokat már egy jóval összeszokottabb, igazi csapatként írtuk. Az előző album dalait már rég játszottuk koncerten, mire felvettük az anyagot, az új lemeznél viszont teljesen másképp ment, ahogy megíródtak a dalok már mentünk is a stúdióba. A szöveges videót Harmati Eszternek és Kálócz Tamásnak köszönhetjük, akik egy Yosemite National Park-i látogatásuk alatt készítették ezeket a remek felvételeket Kaliforniában.”

A lemez a legtöbb zenemegosztón, így a Spotify-on, a Deezeren és a GooglePlayen egyaránt megtalálható, a lemezbemutató pedig október 20-án lesz, a fővárosi Robot Klubban, amire egy csomó őrültséggel készülnek saját bevallásuk szerint. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.