Shock!

július 20.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megjelent a Kies új albuma, nézd meg a Madár videóját!

2017 címmel a héten megjelent a Kies második nagylemeze. A zenekar a megjelenés mellé közzétett egy új dalt egy szöveges videóval, amelynek képi anyaga Kaliforniában készült.

1010kies

Hétfőn megjelent a Kies új albuma, a 2017. „Mind hangulatában, mind zeneileg kicsit változott az irány az előző lemezhez képest”, mondja a zenéről a csapat. „Ezeket a dalokat már egy jóval összeszokottabb, igazi csapatként írtuk. Az előző album dalait már rég játszottuk koncerten, mire felvettük az anyagot, az új lemeznél viszont teljesen másképp ment, ahogy megíródtak a dalok már mentünk is a stúdióba. A szöveges videót Harmati Eszternek és Kálócz Tamásnak köszönhetjük, akik egy Yosemite National Park-i látogatásuk alatt készítették ezeket a remek felvételeket Kaliforniában.”

A lemez a legtöbb zenemegosztón, így a Spotify-on, a Deezeren és a GooglePlayen egyaránt megtalálható, a lemezbemutató pedig október 20-án lesz, a fővárosi Robot Klubban, amire egy csomó őrültséggel készülnek saját bevallásuk szerint. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.