Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent a hármas Ozone Mama

0930ozonemamaA Fonogram-díjas The Starship Has Landed és az azt követő Freedom EP után szeptember 25-én adták ki legújabb lemezét Sonic Glory címmel a hazai vintage rock-színtér egyik prominens csapata, az Ozone Mama.

Az új Ozone Mama-album hét igazán dinamikus dalt rejt, amelyekhez a korábbiaktól eltérően, újdonságként három balladisztikus finomság is társul. A Gábor András (gitár), Székely Márton (ének), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta kvartett a budapesti L.V. Hangstúdió-ban végzett felvételi munkálatok után Amerikába továbbította az anyagot. A keverést New Yorkban, a Karma Studio Eastben végezték, végül a masteringgel Los Angelesben Stephen Marsh tette teljessé a lemez hangzását. A stúdióban eltöltött időt a banda werkfilmen is megörökítette, amelynek teaserét a premierrel egy időben tették közzé, és alább meg is tekinthető.

A csapat egy dalszerzési szempontból igen pozitív évet zárt és ez az új korongon is megmutatkozik. Az anyag alapját továbbra is a '60-as és '70-es évek zenei világa adja. A zenekar az autentikus megszólalás érdekében sokat kísérletezett a hangzással, és nagy adag pszichedelia is fűszerezi a lemezt. Az album október 2-tól az összes ismert digitális terjesztőnél elérhető lesz, ingyenes regisztrációt követően azonban már most teljes egészében meghallgatható itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 ntsouth 2015-10-01 12:31
Szerintetek is megérdemelne ez a lemez egy ismertetőt? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.