Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint dobos nélkül maradt a Trivium

0427triviumKikerült a Trivium soraiból Paul Wandtke dobos. A floridai metalosoknál tehát továbbra sem tűnik bombabiztosnak az ütősi állás, és egyelőre még azt sem lehet biztosan tudni, kit ültetnek majd be a cucc mögé.

Már decemberben is terjengtek pletykák azt illetően, hogy végül Paul Wandtke sem vált be a Trivium fix dobosaként, most azonban maguk az érintettek is megerősítették: mindössze másfél év után elváltak az útjaik. Wandtke ezután egy Bedlem nevű bandával játszik majd, a Triviumnál pedig egyelőre nem tudni, miként mennek tovább. Egyes, szintén tavaly év vége óta élő pletykák szerint Alex Bent, a Battlecross és a Decrepit Birth ütőse jelentheti majd a megoldást Matt Heafyéknél, aki tavaly a Testamentbe is beugrott párszor, amikor Gene Hoglan éppen nem ért rá.

Ugyan Heafy Wandtke távozása kapcsán kitweetelt egy terjedelmesebb listát olyan dobosokról, akik rövidebb-hosszabb ideig megfordultak a Trivium környékén sessionzenészként, beugró emberként vagy egyéb minőségben, a tény nem nagyon relativizálható: a zenekarnál állandó problémát jelent a fix ütős kérdése. „Láttam a Triviumban dobosokat jönni és menni, és az egyik leggyengébb láncszem mindig a dobolás volt a csapatban", írta az Instagramon a csapat menedzsere, Matt Heafy énekes/gitáros apja, Brian Heafy még Wandtke leigazolásakor. „Mind remek emberek voltak, de nem feleltek meg azoknak a magas elvárásoknak, amelyeket Matt, Corey és Paolo állít maga elé. A legjobbakat kívánjuk nekik, sosem személyes ügyekről volt szó."

A Trivium tavaly végre Budapesten is fellépett.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 TelekiPál 2017-01-24 17:26
Dobos nélkül maradtak? Szerintem senkinek nem fog feltűnni...
Idézet
 
 
+3 #2 GTJV82 2017-01-23 15:06
Egyetértek, Travis Smith-t nem tudták sajnos megfelelően pótolni a mai napig sem.
Idézet
 
 
+6 #1 Vox 2017-01-22 11:30
Ha a Silence in the Snow jelenti a zenekar új irányvonalát, akkor ahhoz olyan nem kell olyan hű de nagy technikai tudással rendelkező dobos, azt bármelyik dobtechnikus kikalimpálja. Valami más van a háttérben, mert ez így már elég büdös. Hozzáteszem akárki is ül be a bőrök mögé, Travis Smith-t úgyse tudják pótolni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.