Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megint az Awaken The Guardian felállásával koncertezett a Fates Warning

1225fwatgA tavaszi Keep It True-fellépés után Atlantában is John Arch énekessel, Jim Matheos és Frank Aresti gitárosokkal, Joe DiBiase basszerrel és Steve Zimmermann dobossal lépett színpadra a Fates Warning. A banda február elején Budapesten is fellép, igaz, a mai leosztásban.

1986. november 10-én jelent meg a Fates Warning harmadik stúdiólemeze, az Awaken The Guardian, amely talán a connecticuti progresszív metalosok első korszakának legkerekebb és legklasszikusabb munkájává érett. Ennek ellenére ugyanakkor ez bizonyult a John Arch énekes nevével fémjelzett éra utolsó nekirugaszkodásának, az 1988-as No Exiten már Ray Alderé volt a mikrofon, és onnantól kezdve fokozatosan az irányvonal is módosult. Az áprilisban megrendezett Keep It True fesztiválon egyszer már újjáéledt az Awaken The Guardiant készítő felállás a jubileum előtt tisztelegni, szeptember 9-én, az atlantai ProgPower fesztiválon pedig ismét John Arch énekest, Frank Aresti gitárost, Joe DiBiase basszusgitárost és Steve Zimmerman dobost láthatták a szerencsések a csapatot jelenleg is vezető Jim Matheos gitáros mellett. A buliról alább néhány felvétel is megtekinthető.

A Fates Warning mai felállása február 2-án ismét Budapesten, az A38 Hajón koncertezik. Matheosék az idén megjelent Theories Of Flight albummal érkeznek Magyarországra. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Tulus 2016-09-13 15:46
Hm, többet kellene hallgatnom a régi lemezeket, mert eddig sajnos elhanyagoltam őket :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.