Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Trevor Strnad

Elhunyt Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder énekese. A frontember minden bizonnyal önkezével vetett véget életének.

0512trevor

Mindössze 41 éves korában meghalt a michigani The Black Dahlia Murder énekese, Trevor Strnad. „Mindenki szerette, aki csak találkozott vele – áll a zenekar közleményében. – Két lábon járó zenei enciklopédia volt, mindenkihez akadt egy jó szava, és tényleg ő volt a világ egyik leghatalmasabb szórakoztatója. Igazi költő volt: a szövegei történetekkel, varázslatokkal, ijesztő furcsaságokkal írták le a világot. Az volt az élete, hogy mindenkit elszórakoztason."

Bár konkrét részleteket nem hoztak nyilvánosságra, Strnad minden bizonnyal öngyilkos lett, a zenekar ugyanis közzétette a Nemzeti Öngyilkosság-megelőzési Segélyvonal telefonszámát a közlemény mellett. Trevor köztudottan depresszióval küzdött, és állapotát csak súlyosbította édesanyja tavaly novemberi halála. A frontembernek emellett az évek során keményen meggyűlt a baja az alkohollal is.

Egyelőre nem tudni, megy-e tovább Trevor nélkül a The Black Dahlia Murder. A zenekarban Strnad halála után már csak Brian Eschbach gitáros képviseli az alapító tagságot.

 

Hozzászólások 

 
#1 Chris92 2022-05-12 10:38
Isten nyugosztalja, a BDH az egyik legerősebb amcsi melodeath banda és az ő hangja is nagyon sokat hozzátett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.