Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható Rudán Joe új albumának címadó dala

0106joeDecember 8-án, a Hammer Records gondozásában lát napvilágot Rudán Joe Még egy tárral című második szólólemeze. Az albumról most meghallgatható a címadó szerzemény.

Rudán Joe legutóbbi kiadványa a szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt megjelent Lírák című válogatásalbum volt, amely Joe több mint negyed évszázados pályafutásának legszebb balladáit volt hivatott összegyűjteni a Pokolgép, a P.Mobil, a Mobilmánia, A Dinamit, valamint a Coda zenekarok repertoárjából. Most viszont egy friss szólólemezzel jelentkezik. „Majdnem négy éve jelent meg az Én ez vagyok albumom, úgyhogy időszerű volt egy új anyaggal jelentkeznem", mondja a frontember. „Ismét azokat a zenésztársaimat kértem fel a dalok írására, akikkel valaha együtt dolgoztam, vagy akikkel közös zenei nevezőn vagyunk, valamint a mostani zenekarom tagjait. Az elképzelés az volt, hogy most egy pörgősebb, ütősebb albumot készítsünk, mint az első szóló anyagom volt, és ez úgy érzem sikerült, is. Nagyon büszke vagyok az új lemezre, igazi koncertdalok születtek, alig várom, hogy élőben is játszhassuk őket!"

A lemezen számos vendég tiszteletét teszi, többek között gitáron Vámos Zsolt (Hard, Kard), Závoti Zoltán (Kalapács és az Akusztika), Rusic Vladimir (Nevergreen), Szijártó Zsolt (Kárpátia), Nagy Dávid (ex-Pokolgép), Ángyán Tamás (Cool Head Klan), billentyűn Matláry Miklós (Nevergreen), csellón Egedy Piroska (Kárpátia) és még sokan mások.

rudanjoe_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Léghajó
02. Még egy tárral
03. Lélekharang
04. Barátom
05. Hé, Apa!
06. Ütni kell
07. Öreg a tűznél
08. Atilla
09. Gyönyörűségek völgye
10. Amikor a sólyom földre száll
11. Az utolsó nap
12. Tükör
13. Tequila
14. Veled vagyok
15. Küldj le egy angyalt

Az első dal máris meghallgatható. A lemezbemutató koncert február 17-én, a Crazy Mama Music Pubban lesz, ahol a StulaRock nevű formáció is prezentálja hamarosan megjelenő lemezét.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2017-12-02 20:48
Nagyon-nagyon jó ez az új dal :) Szeretem Joe hangját, kell az új lemez :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.