Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: még Ellefsont is kiütötte a kemény stúdiómunka

Gyakorlatilag a teljes új nagylemez anyagát rögzítette a Megadeth, és az egyelőre cím nélküli album még az év első felében a boltokba kerülhet. Dave Mustaine szerint a zenekar nagyon komolyan melózott a dalokon, ami hallatszik is a végeredményen. A banda új lemezszerződése is megköttetett, de egyelőre még titkos, melyik kiadóval állapodtak meg.

„Már majdnem elkészültünk a lemezzel”, mondta Mustaine a VintageRock.comnak. „Johnny K a producer, a felvételeket San Diegóban készítettük, ahol én élek, a keverést pedig Johnny Chicagóban, a stúdiójában végzi majd. David Ellefson talán nem örül, hogy elmesélem ezt, de tegnap este ült egy széken, és lógatta lefelé a kezét. Kérdeztem tőle, mi a gond, mire ő: haver, nagyon rég nem játszottam már ennyit! Én pedig azt mondtam: remek! Igazán izgalmas volt ez számomra, hiszen David állati jó basszer. Azt hiszem, a rajongók is érzékelni fogják az anyagon, miért mondta ezt, illetve miért látszik rajta a fáradtság a sok tennivaló miatt.”

A Megadeth már megállapodott új kiadójával is, de Mustaine egyelőre még nem akart részleteket elárulni ezzel kapcsolatban, csak annyit mondott, hogy a csapat nem a Roadrunnernél folytatja. A turnétervek már formálódnak: nyáron lesz pár európai fellépésük az Iron Maiden előtt Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban, adnak néhány önálló bulit Nagy-Britanniában, az év második felét pedig a Gigantournak szentelik, amely ezúttal nem csak Észak-Amerikát, hanem Dél-Amerikát is érinti. A turné összeállításáról Mustaine egyelőre szintén nem mondott semmit, de annyit elárult: az összeválogatott bandák tagjai között akadnak notórius rosszfiúk is.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 rotten 2013-01-26 09:45
Elég gyorsan kész lett a "13" után. Most nem volt állandóan korábbi lemezekhez hasonlítás, újra hasznosított dalok stb. Viszonylag csendben készült el. Vagy csak én maradtam le a róla? Kíváncsian várom milyen lett, remélem minél előbb kijön majd.
Idézet
 
 
+3 #1 Myth 2013-01-25 22:02
Remélem inkább az Endgame-re fog hasonlítani, mint a félig csak újrafeldolgozás okból álló, amúgy irgalmatlanul szar című, elsietett Th1rte3n-re
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.