Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még rusnyábbak, mint azelőtt: készül az új Ugly Kid Joe-album

0206ukjPledgeMusic-kampányba kezdett az Ugly Kid Joe, akik tizenkilenc évvel legutolsó lemezük, a Motel California után új albumot akarnak készíteni. Az anyag az Uglier Than They Used Ta Be címet viseli majd, és vélhetően még idén megjelenik.

A napokban mutattuk be Whitfield Crane új klipjét, amely a Richards / Crane projekt égisze alatt született, ám az Ugly Kid Joe frontembere nem kizárólag saját formációjával dolgozik manapság: új lemezt tervez a pár évvel ezelőtt újjáélesztett Ugly Kid Joe is, akik annak idején három albumot jelentettek meg, az utolsót 1996-ban, Motel California címmel. A banda következő anyagának címe Uglier Than They Used Ta Be lesz, és itt lehet hozzájárulni a készítéséhez.

A Stairway To Hell címmel egy friss dalokat rejtő EP-t már kiadott Ugly Kid Joe konkrét terveiről egyelőre nem tudunk sokat, de az már biztos, hogy szeptemberben egy rövidebb brit turné vár rájuk a Richards / Crane projekt társaságában. A zenekar gitárosával, Klaus Eichstadttal készített 2012-es interjúnkat itt olvashatod, a banda Skid Row-val közös 2013-as bécsi koncertjéről pedig itt írtunk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.