Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még Paul Stanley is elhatárolódott Gene Simmons kijelentéseitől

0511geneGene Simmons elég gyakran megégeti magát, mert nem nagyon tud és nem is akar lakatot tenni a szájára. A KISS basszer/énekese általában nem is farol ki ezekből a nyilatkozatokból, most azonban még ő is kénytelen volt bocsánatot kérni, miután túl messzire ment Prince halála kapcsán.

Gene Simmons már kifejezte mélységes szomorúságát a '80-as évek egyik ikonjának halála után, és a Newsweeknek is kifejtette, mennyire nagyra értékelte a nemrég elhunyt Prince-t, ám sikerült olyat is mondania, amivel sokakat felháborított. „Úgy gondolom, Prince messze kimagaslott zenészként a mezőnyből, szerintem Michael Jacksont is kenterbe verte, jóval meghaladta", fogalmazott Gene. „De mennyire szánalmas már, ahogy megölte magát... Mert ne csapjuk be magunkat, pontosan ezt tette. Igaz, mindezt lassan tette, ezt elismerem, de hát az alkohol meg a kábítószer ezt jelenti: a lassú halált. A drogok végeztek vele. Bárki is komolyan elhiszi, hogy egy megfázásba halt bele?"

A megjegyzések persze elég rendesen megosztották a közvéleményt. Már hivatalosan is tudni lehet, hogy Prince rengeteget tömött magába a Percocet nevű fájdalomcsillapítóból, és számos pletyka terjeng kokainhasználatról is, viszont egyelőre még nem is készültek el a végleges szakértői vélemények, így biztosat természetesen Gene Simmons sem tudhat. A mester olyannyira kiverte a biztosítékot kijelentéseivel, hogy még legfőbb szövetségese is elhatárolódott tőle a Twitteren. „Nagyon kínosan érintenek ezek a hideg, tudatlan kijelentések Prince haláláról. A tények ismerete nélkül jobb, ha az ember inkább nem mond semmit. Bocsánatot kérek", írta Paul Stanley.

Simmons pár óra után belátta, hogy ebből nem jöhet ki jól, és – ellentétben például évekkel ezelőtt Michael Jacksonról tett kijelentéseinek esetével – nyilatkozatban követte meg mindazokat, akiket megsértett. „A családom is nagyon lecseszett a nagy szám miatt megint", írta. „Bocsánatot kérek – régóta érzek óriási dühöt mindazért, amit a drogok művelnek a függők családjaival, barátaival. Haragszom a droghasználókra is, mert a rockbizniszben szereztem tapasztalatokat arról, milyen körülöttük lenni. Megnehezítették az én életemet is, meg a szeretteikét is. Olyan környezetből jövök, ahol a kábítószerfüggőket veszteseknek tekintették, és mivel ebben nőttem fel, nehéz változtatni a beidegződéseimen, ahogy telik az idő. Mondanom sem kell, ebben az esetben nem fejeztem ki magam megfelelően. Nem riadok vissza a vitától, a dühös újságírók meg aztán tényleg egyáltalán nem érdekelnek. Ha úgy gondolom, hogy igazam van, akkor beleállok a dologba, és röhögök. De ez most nem ez az eset volt. Szóval bocsánatot kérek. Emellett még hozzátenném, hogy vannak idézeteket előbányászó újságírók, akik megfeleltetik a régebbi kijelentéseimet az új helyzetekre is. Elég gyakran történik ilyesmi, és nem kizárólag velem, és nem tartom helyesnek az ilyesmit. Ettől persze nem lesznek tapintatosabbak az elhangzottak, de mindenki óvakodjon a kattintásvadászoktól. Minél ocsmányabbul festenek le valamit, annál magasabb a klikkszámuk..."

 

Hozzászólások 

 
+1 #9 tama1975 2016-05-13 07:56
Szerintem is tök igaza van (már Scott Weiland halálakor is hasonlókat éreztem én is.) Más kérdés hogy erről tényleg nem most kellett volna beszélnie.
Idézet
 
 
-5 #8 tónyó 2016-05-12 08:29
Milyen ostobák ezek a kiss "muzsikusok". Mindig rühelltem a zenéjüket.
Idézet
 
 
+10 #7 deniro2 2016-05-11 16:57
Nincs ezzel a véleménnyel semmi gond, hacsak az nem, hogy Gene kicsit korán dobta be.
Idézet
 
 
+20 #6 george 2016-05-11 13:32
Sorry,de Gene bácsinak igaza van...
Idézet
 
 
+19 #5 Claudius Oltarimanus 2016-05-11 13:16
A fodrászát mindenesetre lecserélhetné!
Idézet
 
 
+6 #4 homme 2016-05-11 11:41
Idézet - Komolytalan:
Azt nem hinném, hogy Simmons sosem próbált semmilyen drogot.....

Idézet - sanyi:
Idézet - Komolytalan:
Azt nem hinném, hogy Simmons sosem próbált semmilyen drogot.....


Más kipróbálni és teljesen más függőnek lenni.
Egyébként Gene Simmons köztudottan absztinens volt világ életében. Az alkohol és a kábítószer mindig is távol állt tőle.


Döntés kérdése minden.
Idézet
 
 
+16 #3 sanyi 2016-05-11 11:26
Idézet - Komolytalan:
Azt nem hinném, hogy Simmons sosem próbált semmilyen drogot.....


Más kipróbálni és teljesen más függőnek lenni.
Egyébként Gene Simmons köztudottan absztinens volt világ életében. Az alkohol és a kábítószer mindig is távol állt tőle.
Idézet
 
 
+1 #2 Dead again 2016-05-11 10:47
Inkább írnának egy lemezt . . .
Idézet
 
 
+1 #1 Komolytalan 2016-05-11 10:23
Azt nem hinném, hogy Simmons sosem próbált semmilyen drogot.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.