Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még nem tekinthető hivatalos Skid Row-énekesnek ZP Theart

1006zpNoha a Skid Row lassan egy éve ZP Thearttal koncertezik, egy friss interjúban elhangzottak szerint a Dragonforce volt énekese egyelőre nem tekinthető fix tagnak a csapatban. Dave Sabo ugyanakkor roppant elégedett az általa nyújtott teljesítménnyel.

„Még nem beszéltünk erről”, hárította el a News-Press érdeklődését Dave „The Snake” Sabo, a Skid Row gitárosa, amikor arról faggatták, hogy akkor most hivatalosan is ZP Theart lett-e a zenekar új frontembere. „Csak annyit mondtunk: tök jónak érezzük ezt az egészet, szóval csináljuk. Most itt tartunk. ZP jól beilleszkedett, és csak úgy árad belőle a pozitív energia. Eleve minden dalunkat ismerte, amikor bekerült a képbe, és jól el is tudta énekelni őket. A szart is kiénekelte belőlük, és roppant jó benyomást tett mindannyiunkra.”

ZP, akit a Dragonforce mellett a veterán Tankből, illetve saját bandájából, az I Am I-ból is ismerni lehet, azután került a Skid Row közelébe, hogy a Johnny Solinger helyére bevett Tony Harnell mindössze néhány hónap után távozott a csapatból. A rajongótábor nagyrésze persze így is Sebastian Bach visszavételéért sír, akiről ugyanakkor a zenekar hallani sem akar. Bas viszont szívesen visszamenne, mint azt ismét megerősítette pár napja a New York-i 94.3 The Shark rádiónak. „Folyamatosan arról kérdezget mindenki, hogy mikor megyek vissza, és teljesen meg is értem ezt”, mondta a frontember. „Életben van az első Skid Row-albumot készítő mind az öt arc, szóval ha évtizedek óta hallgatja az ember azt a lemezt, mint ahogy emberek milliói teszik, adja magát a kérdés: hé, miért nem áll össze ismét ez az öt csávó? Annyira magától értetődő…”

 

Hozzászólások 

 
#2 Syracuse 2016-10-06 21:54
A Skid Row tökéletesen megvan Bach nélkül is. A zenéjük ugyanúgy odab@sz, mint anno, csak találniuk kéne már egy énekest, akit meg is tartanak. Persze nem kíváncsiak rájuk annyian, mintha eredeti felállásban nyomnák, bár szakmailag szerintem hátráltatná őket a megkopott hangú énekes, de ez csak az én véleményem. Bachról meg azt is elképzelem, hogy csak bekamuzza azt, hogy mindenki az újraegyesülésrő l kérdezgeti, bár a zeneipar történéseit figyelembe véve valóban aktuális a téma.
Idézet
 
 
+5 #1 notreadam 2016-10-06 20:04
Mondhat bárki bármit, ebből fasza zenekar már nem lesz.Skid Row I., Slave , Subhuman és itt vége.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.