Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Még mindig nem egyszerű a jövőre gondolnunk Austin nélkül”

Meglepetésszerűen egy második új dalt is bemutatott az Of Mice & Men. A zenekarból tavaly egészségügyi okok miatt kilépett Austin Carlile énekes, így az Unbreakable új kezdetet jelent számukra.

0424ofmice

Tavaly távozni kényszerült az Of Mice & Men soraiból Austin Carlile frontember: az énekes egy viszonylag ritka és az egész életminőséget meghatározó betegséggel, Marfan-szindrómával küzd, amely hosszabb távon sajnos összeegyeztethetetlennek bizonyult a kimerítő turnézással. Társai ugyanakkor továbbviszik a zenekart, és nem vettek be új frontembert, ezentúl Aaron Pauley basszer felel az énektémákért. „Még mindig nem egyszerű a jövőre gondolnunk Austin nélkül”, ismerte el ugyanakkor Aaron a BBC Radiónak. „De Austin is kifejezetten azt mondta: mindenképpen azt szeretné, ha nélküle is mennénk tovább. Nem szerette volna, ha bármi is lelassul a távozása miatt, legyen szó akár a koncertekről, akár másról. De azért néhány napunkba beletelt, mire döntést hoztunk a dologról…”

A csapat pár hete már bemutatta az első dalt ebben a friss leosztásban Unbreakable címmel, és most második friss témájuk, a Back To Me is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.