Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még májusban megjelenik Lukács Peta második nagylemeze

lukacspeta_cMájus 24-én új nagylemezzel jelentkezik Lukács Peta. A Homo Imperfectus az előzetes ígéretek szerint kevésbé lesz „gitáros-szólólemez", mint a debütáló, négy évvel ezelőtti War & Peace.

Hamarosan új anyagot jelentet meg Lukács Peta. A Bikini és a European Mantra gitárosának új albuma a korábbi ígéretekhez híven más koncepciót követ, mint a debütáló War & Peace: a Homo Imperfectuson kevesebb a „gitárhősködés", sokkal inkább az énekes dalokon van a hangsúly. Vendégzenészek helyett az új PETA zenekarral rögzítették az anyagot: Geröly Matyi (Ganxsta Zolee és a Kartel, Freddie) dobol, Horváth „Sexy" Gábor (Hot Beaver) basszusgitározik, Szebényi Dániel billentyűzik, Peta pedig a gitár mellett az énekesi posztot is magára vállalta.

Míg a War & Peace közel tizenöt év összefoglalása volt, az új albumot egy év alatt írták meg egyetlen téma köré. A Homo Imperfectus így hangulatában és szövegvilágában is lényegesen egységesebb lett. A dalok hangzását a nyolchúros gitárra íródott riffek határozzák meg, de természetesen hangszeres szólókból sincs hiány, köszönhetően a kiváló muzsikusoknak. A Homo Imperfectus CD formátumban is megjelenik, de természetesen a legtöbb online zeneszolgáltató oldalán is elérhető lesz.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.