Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meg kellett műteni Paul Stanley hangszálait

Október 25-én sikeres hangszál-operáción esett át Paul Stanley. A KISS frontembere az orvosok jóslatai szerint várhatóan teljes egészében felgyógyul majd a beavatkozást követően – adta hírül a CNN.

Pontosan nem tudni, mi volt Stanley problémája a hangszálaival, a témában kiadott közlemény szerint visszatérő gondok miatt kellett végrehajtani műtéti beavatkozást. Az énekes gyógyulása gördülékenynek és teljesnek ígérkezik, bár nyilvánvalóan pihennie kell a műtét után. „Magasabb mércét állítok magamnak, mint a többség”, mondta Paul a beavatkozás kapcsán. „Ennek figyelembe vételével meg kellett oldani néhány kisebb problémát, amik azzal jártak, hogy negyven éve hirdetem a rock’n’roll igéjét.”

A KISS úgy nagylemeze Monster címmel jelenik meg valamikor 2012 első felében: a súlyosnak, karcosnak ígérkező, teljesen balladamentes anyag a banda szerint még az előző Sonic Boomnál is erősebb lesz. Az albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a Hell Or Hallelujah, a Born To Be A Sinner, az Out Of This World, a Wall Of Sound vagy az Are Your Ready?. A producer ismét Paul Stanley.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.